xchange link/banner




jom exchange banner!! korang letak banner gary kat blog korang, pastu letak link kat ruang komen kat sini... link di mana gary boleh nampak banner gary tuh... pastuh gary letak la banner korang kat sini okeh?..







banner kawan2...

      
  
Photobucket         
Photobucket
     
ads      
Photobucket

Photobucket
Photobucket



15 ulasan

  1. macam mana gary letak kotak2 tu? nak jugak :(((

    BalasPadam
  2. gary tengok kat sini~

    http://www.firdauskasim.com/2011/03/cara-buat-page-banner-exchange.html

    BalasPadam
  3. dah amik dah banner gary,.. ada kat exchange banner tau

    BalasPadam
  4. nanti aku buat page baru, thanks a lot gary XD

    BalasPadam
  5. hai gary >< blog yg smart! awak ade buat servis edit blog ea? sy nk minta tolong buat kan banner boleh tak? saya buat tak jadik2 la =='

    BalasPadam
  6. kalau statik yang kool pon boleh jugeee >< gary sudi buatkan? oh oh..terima aksih ;)

    BalasPadam
  7. salam..gary boleh tolong ayie tak?? mcm maner ea gary bt post a comment dekat page nie..sebb kalo ayie bt dekat blog ayie, tak ad pon keluar post a comment dekat page exchnge banner tu??

    BalasPadam
  8. gary..exchange banner yee..:)

    BalasPadam
  9. nana89 : nana, link blog nana???...

    BalasPadam
  10. yo bro... asal ko ubh owh banner aku pnya kod?.. huhu.. brani2 ko r?..uishh.. sy hantam jgk ko nih.. hehe

    BalasPadam
  11. ui.. pndy bh sda dy ubh kod org.. hehe.. ko kliru dgn kod ku ka?>.. ak gna iframe tue bro... sbb ak xda idea mo ltak apa wat msa nie... t len msa aku ubh la d tmpt aku, bla ak da idea... bla wat mcm ni ak xpyh la mo gtw kmu yg ak ubh banner sda.. hehe

    BalasPadam
  12. comel2 nyerr banner ni. nanti nak try buat :D

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)