semalam masa tengah lepak kat kedai makan ngan kawan-kawan aku, aku baru perasan ada perlawanan persahabatan Malaysia vs Singapura yang ditayangkan di Astro Arena. Singapura jadi tuan rumah perlawanan tu. 

mula-mula memang teramat bangga la sebab Malaysia dah dapat score 2 mata berbanding pasukan singapura yang belum menjaringkan gol lagi (masa aku start nonton tu la...). dengan beberapa percubaan pasukan singapura berjaya dipatahkan, memang superb la...
Read More
aku ni tak la femes macam abang ben, mahupun trafik beribu macam blog beautifulnara, tapi apa yang aku tau, ilmu dan pengalaman yang aku dapat, aku cuba berkongsi bagi manfaat kita bersama. mungkin sebelum ni korang dah muak baca semua tips untuk blogger, terutamanya untuk blogger baru yang kita gelar newbie.
Read More
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama