show at dewan persidangan, putrajaya

3 comments
show? artis la sangat kan.. hahaha.. lebih kurang 2 minggu yang lepas, semua artis budaya UniMAP dan beberapa orang pelajar termasuk aku dihantar ke putrajaya untuk buat persembahan tarian sempena Seminar Pendidikan Melayu Antarabangsa (SePMA). 

artis budaya bawak banyak tarian gak la, tapi student cuma terlibat dengan 2 tarian; canggung dan mimpi laila.. mimpi laila ni shehab yang nyanyi, international student dari yaman... dia nyanyi, kitorang jadi backup dancer la... hehe... yang canggung tu pulak, kitorang gabung dengan pelajar dan artis budaya UKM.. seronok belajar canggung ngan diorang... lucu je... kah3...

tengah latihan... mana aku?? hahaha...
kitorang tinggal kat Presint 11.. huhu.. show pulak kat dewan persidangan depan istana kehakiman. kitorang student naik van dari Perlis ke Putrajaya woo... mau tak lenguh kaki.. huhuhu~... oh ya, ingat tak gambar aku yang ni;


gambar tu muncul kat entri ni... bangga sangat la kan dengan line kat rambut tu... hehehe... sebelum pegi putrajaya, line kat rambut tu dah hilang... aku buat la balik.. bila dah sampai UKM, terkejut giler la aku... apesal??

diorang buat line rambut design bendera Malaysia!!

perghhh... giler kentang la mereka buat bendera Malaysia kat rambut... aku pun segan la dengan line aku yang ciput tu.. rasa nak pakai songkok je masa tu... kah3... stail gak kot buat bendera Malaysia tu... hehehe...

kitorang balik ke Perlis agak rush.. kitorang balik malam lepas show tu.. aku rasa tu first time balik cepat... biasanya kena tunggu esok pagi lepas show baru la kitorang balik.. hhmmm... pelik2... tak kisah la.. yang penting show dah habis... penat kot.. huhu...

p/s : check out my new blog... :3 
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

3 ulasan

  1. rambut smart, takkan nak sorok..ekeke

    terima kasih sudi follow blog saya :)

    BalasPadam
  2. rmbut gnas2 gitu pun msih jgak ak dpt rsa klmbutan itu.. wakwakwakwak

    BalasPadam
  3. @hazz death : hahaha.. bukan lembut bro... berjiwa seni... hahaha...

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)