Video valentine's day oleh google

7 comments

walaupun aku tak sokong sambutan Valentine's Day sama sekali, tapi dari sudut pandangan seni, aku rasa video ni kreatif.. :)

notakepalalutut : agak-agak suatu hari nanti boleh tak google buat doodle untuk birthday aku?.. :p
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

7 ulasan

  1. Ahaha~ kesian..semua tak dilayan..kalau bawak tali tu awal2 kan senang.hihihi,pape pun sweet lar video nie.Sekadar hiburan kan, :)

    BalasPadam
  2. The moral, berikan kasih sayang bukan dengan harte bende, tapi hati . :)

    BalasPadam
  3. bila google bagi sentuhan, sure kreative ;)

    BalasPadam
  4. nampak kreatif kot video ni...:D

    BalasPadam
  5. sy x celebrate tp sy suka video ni!! comel!! ^^

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)