tingkatkan pageviews dengan static pages blogger

4 comments
hehe.. aku perasan tak ramai blogger yang menggunakan static pages mereka semaksimum mungkin. jangan pandang rendah kuasa static pages tu. 

static pages? apa tu?. alah, contohnya macam ni;

klik untuk zoom
atau

creadit to lyssa

pages ni sebenarnya menyumbang sedikit sebanyak kepada pageviews. kemungkinan untuk korang mendapat pageviews yang lebih adalah lebih tinggi. 

bayangkan orang yang sama, dia baca entri korang, dah ada 1 pageviews. tetiba dia berminat nak tengok salah satu pages korang, contohnya tutorial. maknanya daripada orang yang sama, korang dah dapat 2 pageviews.

so, gunakan pages korang sebaiknya. takper la kalau korang tak buat tutorial ke apa, just bagi link kepada tutorial orang lain. tak rugi apa pun. tuan punya tutorial dapat pageviews, korang pun dapat pageview. untung sama-sama la..

ni adalah pageviews untuk pages aku dalam hari ni :

klik gambar untuk zoom

at least dengan adanya pages tuh, aku dapat tambahan 23 pageviews. hehe.. tak rugi pun letak pages banyak2 ni. so, perbanyakkan la pages korang k? :)


Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

4 ulasan

  1. yah...nak buat..tapi x reti la gary..:(

    BalasPadam
  2. sedikit sebanyak ada la dapat sumbang pv sikit...hee~

    BalasPadam
  3. huhuhu slalu gak cek.. tp ckt je trafik aku.. huhu

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)