tempat ping entri di facebook

6 comments
haa.. aku nak share beberapa group dan pages di facebook yang korang boleh ping entri korang. tak banyak pun.. sikit je... :)
group
1. kelab blogger
2. persatuan bloggerz.com
3. BLOGGER AREA (ini tempat K.I.T.A semua yang punya)
4. BLOG KITE-KITE JE™!
5. KAMI DAN BLOG
6. markas blogger
7. MYblog
8. blogger-blogger
9. Blogging Itu Seni
10. blog kita untuk kita~
11. Kami Si Blogger (Official) KSB
12. KONGSI LINK BELOG
13. MALAYSIAN BLOGGER UNITE
14. The Best & Top Bloggers Community
15. Club Blogger Indonesia Malaysia
16. Sahabat Blogger
17. Santai Blogger
18. ex-tream blogger
19. diari sahabat blogger
20. port blogger
pages
1. blog gary

dan yang paling tak boleh blah :

2. Persatuan Blogger-blogger Gay SeMalaya (Malaysia Gay Blogger Association)

hahahaha~..banyak lagi pages sebenarnya. tapi kebanyakannya personal blog. so, tak tahu la kalau diorang bagi ping kat pages diorang.. huhu~.. kalau korang ada fanpage dan nak share pages korang untuk orang lain ping entri, letak la link kat komen yer~.. :)


Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

6 ulasan

  1. hehehe ada jugak group yg mmg sy dh join. thanks ye..

    BalasPadam
  2. mang... ngai.. gay blogger pon ade ke gary? huhu.. dahsat~ ;p

    BalasPadam
  3. haha...yang gay tu xleh blah..tp npe ko like jg..haha...

    BalasPadam
  4. blogger johor pun dialu2 kan ke https://www.facebook.com/groups/BloggerJohore/

    BalasPadam
  5. yeah.. makin banyak tempat ping.. thanks bro.. memang dasyat blogger gay tu bro,,,.. ekekekek

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)