syarat terkini memohon iklan innity

8 comments
"damn!!"
itu sahaja yang mampu aku ucapkan. sebagaimana sebahagian blogger lain, aku pun bercita-cita gak nak dapatkan iklan innity ni. tapi aku dengar syarat dia dah berubah dan requirement dia sekarang agak tinggi. aku ingat tak la tinggi sangat, tapi..

"sekurang-kurangnya 200,000 pageviews sebulan dan sekurang-kurangnya 40,000 unique visitor sebulan..." - innity

syarat lain korang baca la kat laman web innity tuh. kalau korang dah pass syarat yang ni, aku rasa syarat yang lain tu takder masalah kot.

giler la 200,000 sebulan. nak cilok mana trafik banyak tu? kalau aku buat blog pasal porno or whatsoever dapat la kot. ni blog picisan je dan aku baru nak jinak-jinak dengan SEO. nak tibai mana 200,000 wei?..


aku ambik kalkulator. kalau korang nak capai 200,000 pageviews sebulan, at least sehari korang kena dapat 667 pageviews.. mak aih. bukan tak boleh nak dapat, tapi bagi aku ambil masa yang agak lama la. hmm...

40,000 unique views tu pulak nak curik kat mana mak oi. harapan la nak mohon innity dalam masa terdekat ni. huhu~.. kena tunggu lama lagi la jawabnyer~..


Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

8 ulasan

  1. syarat dia bertambah dua kali ganda daripada sebelumnya...untung sape yang dapat mohon awal dulu...

    BalasPadam
  2. uii.. itu petanda dunia blog M'sia makin diterima ramai. dalam drama baru je, mesti ada sebut pasal blog.

    kena betul2 cekang la entri. adei, tak larat den nak kojar. haha~

    BalasPadam
  3. kita simpan ajelah angan2 nih dik..

    BalasPadam
  4. makin di tunggu makin susah nanti. syarat sentiasa makin susah. sebab tu dulu aku push gila

    BalasPadam
  5. mmg xpaham langsung pasal seo, innity tu sume. sob sob.

    BalasPadam
  6. bila la nak dapat pakai innit ni. berangan je kot. haha~

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)