keyword terhangat bulan lepas

6 comments

aku saja je nak tengok keyword-keyword yang membawa ke blog aku ni,tengah-tengah syok godek, all of a sudden,









pelis (please) la dowh~.. BLOG CERPEN 18SX?? tak pernah la wei aku nak melucah dalam blog aku ni. aku tak la sangap sangat nak buat entri macam tu. hadoi~..

jangan tanya aku pasal masterchef tu. tu pun aku tak tau mana datang. tak pernah aku buat entri pasal masak-masak atau hal-hal yang berkaitan dengan menatang tu. huhu~..


Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

6 ulasan

  1. kadang2 pelik2 jugak keyword yg masuk ke blog ni kan....huhu~

    BalasPadam
  2. camne nak caru tu?huhu..google tu memandai je kot..hehe..^^

    BalasPadam
  3. nasib baik tak pasang google search

    BalasPadam
  4. serrramnya keyword tu =.="

    BalasPadam
  5. hahaha
    abaikan hal memasak tu. hehe

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)