GHOST RIDER™: Spirit Of Vengeance in 3D

2 comments

korang tau tak GHOST RIDER : Spirit Of Vengeance akan keluar dalam 3D pada 17 Februari 2012 di pawagam! sinopsis :
Johny Blaze (Nicolas Cage) masih bergelut dengan sumpahannya sebagai syaitan berapi yang menunggang motor berapi dia tu akibat pemanasan global kat dunia sekarang ni (takder kaitan) dan bersembunyi di utara Eropah. pada filem kedua ni, dia telah bekerjasama dengan organisasi rahsia sebuah gereja untuk menyelamatkan seorang budak (Fergus Riordan) daripada seekor syaitan (Ciarn Hinds). pada mulanya, dia tak nak gunakan kuasa syaitan berapi yang dia ada tu, tapi hanya tu je caranya untuk selamatkan budak tu dan Johny mungkin berpeluang untuk menyingkirkan sumpahan tu buat selama-lamanya.
ni antara screenshot filem tersebut.




nak tengok lagi?... jom pegi ke Laman Web Rasmi GHOST RIDER : Spirit of Vengeance ni... macam-macam wo korang boleh dapat dari website tu. antaranya :

-trailer
-sinopsis lengkap
-gambar
-senarai pelakon dan krew penggambaran
- korang juga boleh download animated GIF, wallpaper, ikon, malah twitter skins!!
WEBSITE GHOST RIDER™ : SPIRIT OF VENGEANCE
Jom ramai2 pegi tengok.. membakar panggung wayang Malaysia pada 17 Feb 2012... huhu~..
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

2 ulasan

  1. sy pernah aghost rider irbrushed kan keta saya dhn ghost rider ni

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)