BLOG GARY!!™ is now on google+

13 comments
hehehe... malu lak aq nak cakap ni.. segan nak publish entri ni sebenarnya... huhuhu~... aq baru nak buat, orang lain dah lama buat.. hehe... aq baru buat google+!!! huhu~...

aq pun sebenarnya tak tau kepentingan google+ ni... baru nak selidik sebenarnya... tapi aq tau sikit2 la tentang kepentingan button google +1 kat setiap entri tuh....

yang ni haa...
walaupun aq tak tau sangat tentang google+ ni, tapi aq memandang google+ ni sebagai satu lagi medium pendekatan dengan blogger2 lain dan sebagai satu lagi komuniti serta penghubung antara blogger dan bukan blogger.. 

yang penting, dengan perkembangan dunia maya sekarang ni, aq rasa google+ ni adalah sesuatu yang aq tak boleh abaikan.. hehe...

sesaper yang ada akaun google+ tu, meh add aq dalam circle korang.... hehe~.. tekan je button 'add to circle' kat bawah ni atau kat sidebar aku tuh... huhuhu~..


hehehe... jom add aq~... :3

notakepalalutut : lambatnyer aq~..
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

13 ulasan

  1. ape fungsi dia ye?x berape phm..

    BalasPadam
  2. clara tak bley sign up.. T.T

    kne atas 18.. huhuuh..

    BalasPadam
  3. aq da lama ada akaun google+ ni tapi tak aktif sgt pun..hee~

    BalasPadam
  4. @Ezad Skytech : awal2 lagi aq dah add bro~... hehehe... :)

    BalasPadam
  5. nanti aku foloow kau ah gary , hehe tahnaih sudah ada google+

    BalasPadam
  6. ada jugak. tp x berapa reti guna. dah add :)

    BalasPadam
  7. Aku pun dah buat google+ tapi aku taktau nk guna lagu mana.. HUHU

    BalasPadam
  8. ko mmg suka slalu lmbat bh kan gary?.. hehehehe :P

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)