anugerah juara lagu (AJL) ke-26 2012

4 comments

lambat ke aq nak post pasal ni?.. err.. orang lain mengulas, aq pun nak mengulas gak.. huhu~.. apa pendapat aq tentang persembahan malam tu?.. hhmmm... aq tak la nak ulas semua... sikit2 je..


aq tak tengok dari awal, sebab aq nonton one million money drop... huhu~.. aq tengok start najwa latif-cinta mukabuku... najwa?.. eemm... entah la... somehow aq rasa persembahan dia kurang la malam tu... sori la kepada peminat najwa, tapi pada pendapat aq, dia nampak terlalu amatur, mungkin sebab dia bersaing ngan artis2 pro kot~..


Faizal Tahir?.. aq selalu gak dengar lagu Karma ni... aq hampa sikit kot.. sebab lagu ni memang superb kalau dengar lagu recording dia... tapi malam tu macam kurang sikit.. entah la masalah PA sistem kot... ke aq expect high sangat?.. live dia macam tak sama ngan recording song tuh.. huhu... tapi persembahan beliau??.. S.U.P.E.R.B!!! bakar piano yang tak boleh blah tuh... terbaek la... orait la tuh dapat nombor 3.. aq tabek kat hang la pejal!! (faizal)..


alya?... aq target malam tu dia dapat vokal terbaik, dan hafizz dapat persembahan terbaik... tapi terbalik pulak.. hehe... sebab somehow lagu dia sedap malam tu... persembahan dia bagi aq ok je.. hehe.. 


lagu aizat memang best... santai je.. dia bawak lagu tu pun santai je... hehe... ngan lukisan pasir2 yang menarik tu, hang memang kretip la jat (aizat)!! hehehe...


lastly?... op kos sang juara, hafizz dengan awan nano!! aq memang dah agak dah lagu ni boleh menang.. terbaik... bagi aq memang perfect... tak payah sewa baju mahal2... pakai baju macam nak pegi sukan skolah je pun dah boleh menang... yang penting persembahan yang menyentuh jiwa rock gua dan suara mantap serta superb... aq tak tau nak komen apa.. hehe.. ko memang the bestla pizz (hafizz)... hehe~.. aq suka.. aq puas hati ngan keputusan juri... thumb up for u champion..

notakepalalutut : pendapat aq je.. pendapat manusia lain2 kan?... :]


Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

4 ulasan

  1. aku suke alyah... suare die sdp.. hafiz pon aku suke.. hehe :)

    BalasPadam
  2. ulasan terbaik! mmg sempoi la hafiz menang...... :)

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)