sebelum gerak pegi medan hari tuh, aq terima satu invitation kat fesbuk.. aq pun tertanya-tanya la invitation hapekebenda ni??.. rupa-rupanya...

jemputan ke gathering blogger UniMAP!!!

gathering tuh bertarikh 4 disember 2011 (hari ni la...).. perghh.. aq tanpa fikir 2-3 kali pun, terus terima invitation tuh... masa aq duk Sabah dulu, selalu gak blogger2 kat semenanjung cakap pasal gathering... tapi aq tak dapat join... bila dah ada peluang ni, memang aq terus ambik peluang la...

nampak tak fidaus dalam gambar tuh? hehe~..
walaupun tak la ramai yang join, but still benda tuh bagi aq best sebab dapat jumpa blogger yang selama ni kenal kat alam maya je... then dapat la tambah kenalan baru.. hehe...

mula2 kitorang perkenalkan diri masing2... kongsi pengalaman sikit... then bertukar pandangan la pasal dunia blog as well as berkongsi ilmu... banyak gak benda aq baru tau tadi.. hehe.. maklum la... aq la paling muda dalam gathering tuh... mana semua blogger UniMAP 1st year??!! ggrrrr..... =P

retis faizal fredley berbaju merah.. =)
apa yang aq nak cakap, thanks sangat2 kat senior2 yang telah bertungkus-lumus menjayakan gathering ni... harap akan ada lagi gathering lepas ni dan harap2 bertambah ramai la yang dapat pegi... huhu...

notakepalalutut : nak gathering lagi~... =.="
Read More
hari khamis (24 november 2011) yang lalu, 4 universiti dah bertolak ke Medan, Indonesia untuk mewakili Malaysia dalam Indonesia-Malaysia-Thailand Growth Triangle (IMT-GT) iaitu Universiti Sains Malaysia (USM), Universiti Utara Malaysia (UUM), Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) dan Universiti Teknologi MARA (UiTM) Perlis..

banyak la acara yang ada dalam IMT-GT ni.. Futsal, bola sepak, tenis, badminton, bola tampar, kebudayaan (band dan tarian) serta seminar... aq join tarian... hehe... best gak woo... huhu... benda ni berlangsung selama seminggu... aq selamat tiba ke Malaysia pada pukul 9.00 p.m hari rabu (30 november 2011).. huhu...

ni adalah antara gambar yang sempat aq snap masa kat sana... hehe...

sebelum bertolak (kat airport Penang)
the damn-big-stage

kostum silat.. hehe...
tersekat dalam trafik jam sebab banjir.. =.="
                                 
hotel tempat kitorang menginap...

sebelum tarian warna-warni Malaysia

Overall, program ni best sebab dapat mengeratkan silaturrahim antara pelajar 3 buah negara agar dapat mencapai satu komuniti yang aman serta stabil... ceh.. ayat tak-berapa-nak-skema... hahahaha...aq pun dah dapat ramai kawan indon ngan thailand.. hihihi...

notakepalalutut : gary, stop dancing and start studying!!! =.="
Read More
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama