semalam anak2 borneo kat UniMAP yang tak balik bercuti buat satu event iaitu lawatan ke Bukit Merah Waterpark, Perak!! hehehe.. bas bertolak dari wang ulu pada pukul 7.30 pagi. on the way ke Bukit Merah tuh, kitorang singgah makan jap kat R&R gurun..

kitorang sampai ke Bukit Merah tu pun aq tak pasti pukul berapa... sebab aq tidoq.. huahahaha... ngantuk siot.. tido dah lambat, kena bangun sebelum pukul 7.. memang tak la kan~.. =.=" tapi aq agak2 masa tuh dah lepas pukul 12 tengah hari la~..

aktiviti pertama??

sesi fotografi bersama ikan..

amacam? sama tak muka kitorang? XP

aktiviti kedua??

sesi fotografi bersama papan tanda penunjuk arah



lepas tu kitorang pegi mandi2!! best wo.. aq tak la bawak kamera... basah karang... naya pulok... huhuhu~.. tapi memang best la... huhuhu~.. kalau korang nak tengok gambar2 kat bukit merah, sila search kat google k?..

siri jelajah semenanjung... where to go next?.. hehehe....

notakepalalutut : minggu depan nak g KL lak... ada show kat sana... show apa?.. jeng3.. hehehe...

Read More
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama