boleh ke??Onion Emoticon Set hahaha... ramai antara kita yang x sedar bahawa kita x pernah bersin sambil buka mata...kenapa x boleh bersin sambil buka mata??Onion Icons.. sebab...

kelajuan angin yang korang hasilkan masa korang bersin sangatlah giler laju sehingga boleh membuatkan bijik mata korang terkeluar!!MySpace..

hehe...sebab tu la sistem mata kita dengan otomatiknya menutup mata kita semasa kita bersin... begitulah keajaiban ciptaan tuhan...MySpace..
kejap2.. korang pernah tahan bersin x?? JANGAN!!!MySpace..

perbuatan terkutuk korang menahan bersin boleh menyebabkan pembuluh darah atau blood bamboo korang pecah!! hebat x aq cipta nama saintifik??hehe...MySpace

dan....pernah x korang bersin kuat2?? JANGAN GAK!!! MSN Onion Emoticon Set

perbuatan korang bersin kuat2 boleh mengundang maut kepada orang lain di sekitar anda yang menghidap penyakit jantung!!MSN Onion Icon.. ia juga boleh mengundang dosa kepada orang lain yang mengumpat korang sebab korang bersin kuat sangat..MySpace..apa aq ngarut ni??

p/s : bersin la dengan sopan yer..hehehe...
Read More
MU menang? betul ke apa yang aq dengar tuh?? MySpaceaq ni lambat sket update pasal bola ni... ye la.. x der astro...Onion Icons...

hehehe... betulkan kalau salah yer...x salah?? hohoho..MySpace memang x sia2 la aq sokong mamat tuh..MySpace...saper nama dia? rooney mukarjee?.. hehe..MySpace.. 

apapapun..diorang dah menang!!MySpace ..mengalahkan mamat2 biru tuh...apa tuh? chelsea kan?MySpace..hihihi...
tahniah MU!!MySpace ..

p/s : entri ni hanya niat sampingan entri ni...sebenarnya aq tengah try nak letak background colour untuk entri..hehehe..okeh x? (GO MU GO!! hehehe)
Read More

ada orang tanya, camana nak buat shoutbox
& follower macam aq punya....

okeh2...camne...

1. shoutbox :

kebanyakan shoutbox blog orang aq tengok, x berapa menjadi dia punya fungsi show hide...

apa kata korang cuba kod kat sini :


aq guna kod kat situ untuk blog awek aq pun jadi...korang try la...

ada apa2 x paham, tanya kat sini okeh?

2. follower

aq tengok tutorial indon...hihihi... kat sini :


tapi dia x ajar cara nak customize benda tuh... so aq kongsi sket kat sini..
Read More

sunyi la blog malam ni..

pasal perlawanan MU ngan chelsea ke?

x der astro la...x ble tengok...huuu....huuu...

anyway, gambar kat atas tu menunjukkan aq sokong kelab mana...

hihi...gud luck MU!!!
Read More

pro sangat ke aq nak bagi2 tips ne??

x la.. aq cuma seorang blogger biasa...

yang kadang2 sengal masa blogwalking.... sebab,

blog lama sangat la nak bukak..

aq pakai broadband je...hihihi...

so, masa aq search kat google tadi, ada 2 tips nak ringankan blog kita ne..
Read More

jom3 join!! klik kat gambar atas tuh untuk join okeh?

ada hadiah taw...ngeee...cepat!! masih banyak tempat k0s0ng!!
Read More

taw x lagu ne?? hehe..


meh pegi blog beliau!!

ni haaa lagunya.. jom dengar!!
Read More


pernah dengar x pasal lipdub?

x pernah?? x per..x salahkan korang.. aq pun baru taw menatang ne kat matrik..

A lip dub is a type of video that combines lip synching and audio dubbing to make a music video. It is made by filming individuals or a group of people lip synching while listening to a song or any recorded audio then dubbing over it in post editing with the original audio of the song


maksudnya dalam bahasa kampung, dia macam video clip 
(org kg pnggil video clip ke?)
Read More
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama