gathering UniMAP Blogger

8 comments
sebelum gerak pegi medan hari tuh, aq terima satu invitation kat fesbuk.. aq pun tertanya-tanya la invitation hapekebenda ni??.. rupa-rupanya...

jemputan ke gathering blogger UniMAP!!!

gathering tuh bertarikh 4 disember 2011 (hari ni la...).. perghh.. aq tanpa fikir 2-3 kali pun, terus terima invitation tuh... masa aq duk Sabah dulu, selalu gak blogger2 kat semenanjung cakap pasal gathering... tapi aq tak dapat join... bila dah ada peluang ni, memang aq terus ambik peluang la...

nampak tak fidaus dalam gambar tuh? hehe~..
walaupun tak la ramai yang join, but still benda tuh bagi aq best sebab dapat jumpa blogger yang selama ni kenal kat alam maya je... then dapat la tambah kenalan baru.. hehe...

mula2 kitorang perkenalkan diri masing2... kongsi pengalaman sikit... then bertukar pandangan la pasal dunia blog as well as berkongsi ilmu... banyak gak benda aq baru tau tadi.. hehe.. maklum la... aq la paling muda dalam gathering tuh... mana semua blogger UniMAP 1st year??!! ggrrrr..... =P

retis faizal fredley berbaju merah.. =)
apa yang aq nak cakap, thanks sangat2 kat senior2 yang telah bertungkus-lumus menjayakan gathering ni... harap akan ada lagi gathering lepas ni dan harap2 bertambah ramai la yang dapat pegi... huhu...

notakepalalutut : nak gathering lagi~... =.="
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

8 ulasan

  1. mesti syok dapat join gathering blogger macam ni...:)

    BalasPadam
  2. sory tak dapat pergi.. aku duk kat pauh..

    BalasPadam
  3. insyallah..ada masa nnt..boleh wt lg..huhu..

    BalasPadam
  4. huhu.. baru ku tahu kewujudan ni group d unimap...len hari mau joint la

    BalasPadam
  5. wah, bestnya..

    ok la tu berkenal2an dengan blogger dalam kampus =)

    BalasPadam
  6. dapat kenal senior blogger la ek? nice!

    BalasPadam
  7. @Faizal Fredley : betul la~.. retis kot... hehehe~..

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)