a trip to Bukit Merah Waterpark, Perak.

14 comments
semalam anak2 borneo kat UniMAP yang tak balik bercuti buat satu event iaitu lawatan ke Bukit Merah Waterpark, Perak!! hehehe.. bas bertolak dari wang ulu pada pukul 7.30 pagi. on the way ke Bukit Merah tuh, kitorang singgah makan jap kat R&R gurun..

kitorang sampai ke Bukit Merah tu pun aq tak pasti pukul berapa... sebab aq tidoq.. huahahaha... ngantuk siot.. tido dah lambat, kena bangun sebelum pukul 7.. memang tak la kan~.. =.=" tapi aq agak2 masa tuh dah lepas pukul 12 tengah hari la~..

aktiviti pertama??

sesi fotografi bersama ikan..

amacam? sama tak muka kitorang? XP

aktiviti kedua??

sesi fotografi bersama papan tanda penunjuk arah



lepas tu kitorang pegi mandi2!! best wo.. aq tak la bawak kamera... basah karang... naya pulok... huhuhu~.. tapi memang best la... huhuhu~.. kalau korang nak tengok gambar2 kat bukit merah, sila search kat google k?..

siri jelajah semenanjung... where to go next?.. hehehe....

notakepalalutut : minggu depan nak g KL lak... ada show kat sana... show apa?.. jeng3.. hehehe...

Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

14 ulasan

  1. wah BMLR... dah lm teringin nak pi, tp x sempat smpai lagik.. last2 org jauh dulu yg sampai.. huhu

    BalasPadam
  2. besnye..dah lme x g main kat tmpat camnie..

    BalasPadam
  3. weeeeeeeeeeeeeee
    bukit merah mang besh kan!
    x sabr nye menanti nak balik kg ni
    hihihi =]

    BalasPadam
  4. OH LAMANYA TAK PGI BUKIT MERAH NI.AGAK2 BEST LAGI TAK?

    BalasPadam
  5. err.. tapi mende ''my jodoh'' sebelah kiri tu dah mmg ade sebelum akoo wat widget waktu solat tu lagi..

    tp memang nak ilangkan ''my jodoh'' tu..
    @.@

    BalasPadam
  6. last pegi masa darjah 6...rombongan sekulah...haha =)

    BalasPadam
  7. huuuhhh...aq lama giler da tak pergi bukit merah ni...rasanya last pergi masa tahun 2002/2003 kot...heee~

    BalasPadam
  8. ohh teringin nak pergi situ . haha

    BalasPadam
  9. amboi..
    g jalan2 je ek...
    hehehhe

    BalasPadam
  10. memang best main air kat BMLR ni.. mkn pun murah kat sini tak macam waterpark lain..

    BalasPadam
  11. Waa..best la dapat santai-santai..
    (ayat cewek-cewek)

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)