fast and furious 5

19 comments
pagi tadi sebelum pegi kelas sempat lagi housemate aq download cerita fast and furious 5 ni.. giler gempak siot!! kereta dia sedap hingga menjilat jari kaki wo...

dah la 'the rock' ada masuk lak dalam citer tuh.. memang superb la... ditambah dengan sedikit aksi parkour, taktik rompakan yang super mantap, memang terbaik la!!




walaupun aq agak lambat, at least dapat gak tengok la... aq bagi 4 1/2 star la... tak boleh bagi banyak sangat... hehehe...

notakepalalutut : "how's being at another side of the poster?.."
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

19 ulasan

  1. hehehehe
    cite ni mangla superb
    tersgt superb
    tersgtla rugi kalo x tgk
    hehehehehe

    BalasPadam
  2. Oo suka tengok cerita aksi lasak eh? Kak Wina kureng skit. Takpe biar lambat asal dapat juga tengok.

    -wina1979-

    BalasPadam
  3. Aku minat giler citer nih...mmg terbaek lah...aku bagi 4.95 star ..kalau tgk F&F 1,2,4 pasti lagi best...

    BalasPadam
  4. erm , sempat lagik tengok crite sblun gi kelas yerk... iskisksisk

    BalasPadam
  5. ok lg la ko lmbt tgk pn..
    dr ak nih y lgsg x tgk hahaha

    BalasPadam
  6. okay la tu ! kite langsung tak pernah tgk ..boo to me..haha

    BalasPadam
  7. fast five la yang terbaik antara lima2 siri filem ni...(^^,)

    BalasPadam
  8. love this movie..best kan ^^
    sy bg 3 star sbb crita dia agak predictable..hehe...tp best la dr yg previous..mungkin sbb ada the rock kot ^^

    BalasPadam
  9. dah tgk cite ni, mmg best giler! haha

    BalasPadam
  10. BELUM NAMPAK....heheh...

    lama x kiss ko sini..kisss la dulu k...

    BalasPadam
  11. gary okey lah tu lambat pun masih dapat tengok . Tia ? haremmm ..

    BalasPadam
  12. cite ni. smakin lama smakin x best.. yg first memang mantap r.. ada blue2 sikit.. huhu.

    BalasPadam
  13. aku tgk separuh je dah tetido. xtau la nape.padahal aku minat gile kot kat van diesel tu.

    BalasPadam
  14. mmg best cite ni..
    aku tgk smpai 3 kali baru..

    BalasPadam
  15. ok la tu dah dapat kawan dah =)

    jeles.. haha~

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)