diari perjalanan #3

13 comments
ditaip pada pukul 11 malam 2 sept 2011.... hari ni lepak kat lumut, perak je pun... lepas solat jumaat tadi, abang ngan kakak ipar aq bawak pegi jenjalan.. 

first, pegi makan steamboat.. perrgghhh... gua cakap lu.. kenyanggilertahapmaktenukmengandung9bulan!!! huahahaha... fishball, daging, ayam, kerang, segala jenis makanan la, semua masuk dalam kuali tuh.. memang kenyang giler la~..

nyum3.. hehe~..

chef yang tak berapa bertauliah.. hehe~..

my sis & my cute little niece... ^^

lepas tuh abang ipar aq pegi poliklinik sebab nak beli ubat sapu, anak dia, Puteri Nurhawa sakit... aq memang ngantuk tahap gaban dah masa tuh sebab dah terlebih kenyang... masa tengah ngantuk2 tuh, mata aq sempat gak la melilau sekeliling.... AARRGGHH!!!!

aq nampak 7eleven!!! bukan 7eleven tuh yang buat aq eksited, tapi benda dalam kedai tuh... apa??.. KOMIK!! argghh!! mata aq tetiba segar giler... aq terus keluar dari kereta dan lari ke 7eleven tuh.. dan AARRGGHHH sekali lagi!! 

aq jumpa komik yang aq cari2 selama ni!! kijiya part 5 dan part 6.. huhuhu~.. terharu sangat2 dah ni... dah la murah giler!!! kat Labuan, 1 komik tuh harga RM9-10 la lebih kurang.. kat sini RM7.50??? WTFF??!! *pengsan jap

kijiya part 5

kijiya part 6

*bangun balik then kitorang gerak ke teluk batik... tapi tak stop pun.. abang ipar aq ajak aq round2 kat situ je pun... so tak sempat nak snap2 gambar.. huhuhu~.. then pegi pulau Marina... chantek wo, tapi still under construction... belum siap sepenuhnya lagi... tapi aq rasa tempat tuh ada potensi untuk maju... 

snap gambar sket kat Pulau Marina tuh..

jambatan masuk ke Pulau Marina..

pulau tuh buatan manusia, bukan pulau semulajadi pun... pulau tambak je.. huhuhu... pastuh balik rumah.. apalagi, balik pukul 7, aq bantai tido sampai jam 10++.. huahahahaha... 

esok pagi karang dah nak gerak ke Perlis.. tadi aq dah kol pihak Unimap, kata diorang, boleh stay kat hostel... kan aq daftar tanggal 4 sept... huhuhu~.. kawan aq yang dari kunak ngan Lahad Datu tuh pun nak stay hostel gak sok.. hehehe..

doakan perjalanan aq selamat... insyaallah...

notakepalalutut : penat2... =.="
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

13 ulasan

  1. hee..komik kat sini murah sikit kot gary...

    selamat sampai ke destinasi nanti..(^^,)

    BalasPadam
  2. wahh dah nak sampai perlis tuu.. hehe apa pon semoga dipermudahkan segala urusan

    BalasPadam
  3. bui2...x lm g sy gerak dr twu..

    BalasPadam
  4. haha..best woo jalan2.. haha..

    BalasPadam
  5. kat sini komik mmg standert rm7++ je.. ^^

    BalasPadam
  6. hehe, yeke? enjoy jalan-jalan.

    tapi komik kat sini memang harga camtu pon :P

    BalasPadam
  7. sepesenla kita..
    kalo nmpk komik kt 7e tuh, xpndg bnd len da.. hahahaha
    ak da ad kijiya 5-6 lalalala

    BalasPadam
  8. dik non...meh singgah Taiping!!!

    BalasPadam
  9. hamboiii
    smp ke perak jln nye
    kg mimi tu
    hihhihihi
    camat ari aye gary!
    baru ni boleh jaln pi sini
    hehee..
    berwajah baru dah..heee
    nice sgt!

    BalasPadam
  10. InsyAllah
    semoga semuanya selamat. Amin!

    BalasPadam
  11. hehee . dah selamat sampai pun :)

    BalasPadam
  12. haha...tenuk pon mengandung 9 bulan ea..hahaha


    komik tu best gila...

    BalasPadam
  13. aiyakk..kau dh dpt komik kijiya tu..
    jeles...

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)