cuti2 langkawi

30 comments
hari jumaat yang lalu kan hari Malaysia... so, aq ngan kawan2 aq decide nak pegi jalan2.. kat mana??..

LANGKAWI!!!

dah lama aq ngidam nak pegi kat tempat tuh wo... kitorang bertolak hari khamis, balik hari sabtu petang... pegi 8 orang, 5 laki 3 pompuan... best giler weyh... pegi island hopping, naik kereta kabel lagik... fuuhhh... mantap...  satu hari nanti aq nak datang lagi bawak kawan2 aq yang duk sabah n family aq...

rasanya banyak giler benda nak cerita.. tapi, biar gambar je la yang menyampaikan cerita... zoom gambar kalau tak jelas gambar tuh tau...

bagi helang makan

x ingat lak apa nama pulau ni..

kat pantai cenang

kat jeti langkawi

sebelum bertolak pulang

sunrise... (sumpah best siot tgk sunrise kat lagkawi!!)

island hopping

kat pulau dayang bunting (tempat fon aq tenggelam.. T^T)

malangnya, kat tasik dayang bunting tuh, fon aq tenggelam... so, terpaksa la beli fon baru hari tuh gak atas arahan bonda... huhuhu~.. 

kat langkawi gak first time aq main bowling!! kat labuan dulu tak main sebab malu kat awek, takut2 terlebih malu sebab tak pandai main.. T^T

apa2 pun, aq happy giler sebab dapat holiday kat Langkawi!! XD

notakepalalutut : rasa macam tak nak balik perlis... XP

Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

30 ulasan

  1. aq last pergi langkawi pon tahun lepas..best kot kat sana...bila entah dapat pergi lagi ni..heee~

    BalasPadam
  2. ada org dalam tasek nak guna HP tu....keh3

    BalasPadam
  3. pehhhhhhhh
    gary..dan lagi ye gi holiday
    weeeee
    syok jek tgk gambo2 die
    hihihihi
    langkawi mang bes!

    BalasPadam
  4. wah gary..dah pegi Langkawi, bestnye..nanti ajak Kak Liz gi langkawi..saya ikut sekali.

    BalasPadam
  5. serius ko memang advance gila tahap siot. aku dapat g langkawi pun sem ke 3 tau

    BalasPadam
  6. dah 4 kali dah aku pi Langkawi.. Langkawi memang terbaeekkkkk! btw, kesian hp tenggelam.. xpa, atleast adala jugak kesan peninggalan hang kat Pulau Langkawi.. HEHE


    MySuaraBlog: Hantu Bonceng Hina Islam?

    BalasPadam
  7. Camne telefon bimbit leh tenggelam? Bawak berenang sekali ke?

    Wah elok ambil kesempatan melancong waktu cuti.

    -wina1979-

    BalasPadam
  8. Mmg best kan. Mdamaikan. Skali pgi rs nak pgi lg

    BalasPadam
  9. Besttttnya dpt g Langkawi...aku xpernah sampai kesana sungguh naifkan...hehehe...

    BalasPadam
  10. wehhh..kte nk coklat bnyk2 dr Langkawi...ade tak bwk blk utk kte???hehe

    BalasPadam
  11. memang best bro pegi langkawi. susasana tenang je. tak ribut cam kat kl. aku ari tu pun sempat pegi kat semua tmpt yang k pegi kecuali naik cable car. scary!!

    BalasPadam
  12. wahhh...nad x pnh g langkawi... -.-

    BalasPadam
  13. cntik dowh sunrise tuh..

    kta sekapal la wei..
    ak pn x pndi men boling..
    ratu longkang!!

    BalasPadam
  14. wah bestnyer dapat gi langkawi.. lama akak x pi sana..

    BalasPadam
  15. tak pernah gi langkawi !sobb

    eh camne fon boleh tenggelam ni??pehhh sadis wo~ brg kesayangan tu !

    BalasPadam
  16. bestnya..last time sy p langkawi masa sy umur 9 tahun..haha...ingat lg sy pernah gambar kat patung helang yg besar tu ^^

    BalasPadam
  17. alamak hai henpon masuk air, mmg kne beli baru..seronoknye bercuti! :)

    BalasPadam
  18. baru 2 minggu dah samapi langkawi..? cepat ko adape..? haha.. aku tak samapai lg kot sana smenjak duk UniMAP ni.. penang je tmpat skodeng awek..

    BalasPadam
  19. langkawi!! tggu kehadiran kuhhhh

    BalasPadam
  20. best2x..

    lang kawi.. penah pegi sekali ja..

    next time panjang umur mo pegi lagi..

    hihi..

    takziah atas hp yang menyelam tu.. huhuhu

    BalasPadam
  21. wah, best2.. kesiannya hp musnah di telan air..

    BalasPadam
  22. bestnya.. saya nak g langkawi.. tapi x jadi last minit... huhu.. tapi dah pernah p dah dulu... melawat island ke island memang best... hehehhe

    BalasPadam
  23. teringin nak gi langkawi lagi.. l

    BalasPadam
  24. untunglahhh dapat bercuti kan. keh2! lama dah tak menjejakkn kaki ke Langkawi :)

    BalasPadam
  25. untunglahhh dapat bercuti kan. keh2! lama dah tak menjejakkn kaki ke Langkawi :)

    BalasPadam
  26. untunglahhh dapat bercuti kan. keh2! lama dah tak menjejakkn kaki ke Langkawi :)

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)