tips nak earning lumayan dengan churp2!!

6 comments
okeh, ni adalah tips2 kalau korang nak berjaya serta sukses dalam menjalankan bisnes bersama burung biru ni... saper2 ikut, kompom kaya la~...

1. letak link churp2 korang tuh kat wall facebook korang, wall pakwe/makwe korang, ngan wall group korang dengan mesej yang berbunyi "kalau saya x dapat RM100 sebelum tengah malam ni, saya akan terjun dari tingkat 2 bangunan sekolah/pejabat saya".. lebih berkesan kalau korang publish kat wall facebook mak bapak korang...

2. buat entri kat blog yang berunsur marah... korang buat la topik pasal konon2nya entri sorang blogger ni sangat kurang ajar dan blablablabla... pandai2 la korang hasut pembaca blog korang sampai pembaca blog korang marah berasap sampai ke telinga... pastuh last2 korang bagi ayat, "NAK TENGOK GAK ENTRI BIN***** (binatang) TUH?? KLIK KAT SINI!!" korang letak la link iklan churp2 korang kat situ... korang akan dapati earning korang naik tapi follower korang turun... 

3. antar email kat kawan2 yang x tau langsung pasal churp2 (sebab kalau diorang nampak pun kat url ada perkataan churp2, diorang x tau pun apa tuh churp2..),  dengan ayat, "Joyah (bukan nama sebenar), aq nampak ada orang edit gambar ko jadi gambar bogel!! (baru la gempak sket).. KAT SINI!!".. pastuh letak la link churp2 tuh.. kalau dia cakap, "eh, x der pun??", korang cakap la, "eh, x der la.. salah orang rupanya~.."

4. pegi kat blog orang, pastuh taip kat shoutbox dia, " oh, ko rupanya xxxx (nama tuan blog).. ko la yang rampas gurlfren/boyfie aq ni kan??.. gatal betul ko ni ek?.. PERAMPAS!!".. pastu kat ruang 'website' tuh, korang isi link churp2 korang.. untuk menyedapkan lagi suasana, better korang letak link korang kat hujung ayat tadi tuh... supaya senang dia nak maki korang balik...

5. pegi kat syarikat churp2, bawak la 5-6 orang kawan yang muka macam pembunuh, yang tatoo penuh seluruh badan.. pastuh bawak la sebijik dua M16 ngan parang+kapak yang telah diasah terlebih dahulu... pegi bilik CEO, pastuh jadikan dia tebusan.... jerit sekuat hati, "kalau aq x tengok angka RM1000 kat akaun churp2 aq dalam masa sejam,  aq potong ini orang punya kepala!!" sambil pegang kepala CEO tuh...

dah... tu je kot aq boleh share ngan korang... mungkin korang ada idea yang lebih bernas?..

notakepalalutut : sila jangan ikut.... saja je mengarut d pagi hari ni~... hahahaha... anyway, ini entri autopublish... aq still tido... muahahahaha...

Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

6 ulasan

  1. giler ni..terdesak sgt nk duit dari churp2..haha..nice weyh! (sila jgn ikot aksi berbahaya gary <-----pesanan kpd blogger lain :P)

    BalasPadam
  2. ini tips nak cari pasal ni..hahaha

    BalasPadam
  3. ini cari pasal namanya. hehehehe

    BalasPadam
  4. ini memang sengal habis ni, hahaha XD

    BalasPadam
  5. hahahhahhaha.....


    pa kta gary try wat dlu...hahhahaha

    BalasPadam
  6. tips gile ni....ni mesti cakap berdasar kn pengalaman kn encik gary ... huhuu

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)