tips deco blog 4..

10 comments
hehehehe~.. aq datang lagi untuk tips deco blog yang ke-4!!! hehehe~.. kali ni keywordnya adalah~...
biar terang, biar jelas..
ini lebih kepada background tulisan la... contohnya background post title, sidebar title, & background blog post... warna antara tulisan dan background mestilah kontra..

contohnya, tulisan putih, background hitam ke... kalau background korang putih, nak letak tulisan warna apa pun boleh yer tak?... tak... ada warna tak boleh... contohnya kuning... mak datok pening nak baca...

ada blog yang dah terlalu obses ngaan warna tema beliau... lepas tuh letak pulak warna tulisan blog post ngan background blog post tuh sama... adui...pening2...

dah, tu jer... ok bai...

notakepalalutut : wish aq gud luck!!! result UPU dah nak keluar~.. T___T
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

10 ulasan

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)