tips deco blog 1..

12 comments
hahahaha... sumpah aq boring sesangat ni... hahaha.... so, untuk menceriakan lagi hari aq ni, aq pun nak la gak bagi tips sket... ye la... sejak kejadian hari tuh.... hahahahaha.... woot2...
Monkey Icon Cici...

aq nak gak bagi tips macamana nak dapatkan BE dari nuffnang.. tapi, aq sendiri pun belum dapat BE, ada hati nak bagi2 tips... hahaha...
Monkey Icon...

okeh, tips pertama aq kalau nak deco blog...
pastikan pengunjung tau apa warna tema blog korang...
hahaha... tips kebenda ni?.. hehe... maksudnya, kalau nak deco blog, sebaiknyer korang ada warna tema...  x nak la sidebar warna hijau, pastu post title warna merah, background warna kuning & tulisan kat blog warna biru... erk??.... pening la... 
Monkey Winks...

lebih baik kalau korang dapat komen kat shoutbox atau kat komen entri yang berbunyi "wah!! chantek la blog oren ni!!" atau  "kiut la blog pink ni!!" atau "boleh bukak lampu x kat sini?.. gelap la...".. haaa... walaupun komen dia agak menyindir, tapi disebalik komen dia tuh, bermaksud dia tau blog tuh warna tema dia warna hitam... (mintak ampun saper terasa...).. hehehehe~...
Monkey Emoticons...

tapi jangan la segalanya sama warna... pening gak... ada warna major, ada warna minor la... macam blog aq, major oren... minor merah.. hehehe~..
Monkey Icons Yoyo..

dah, tu jer untuk rancangan memasak pada hari ini.... semoga bertemu lagi pada masa & hari yang berlainan... daaaa.... (sambil buat gaya tangan usop wilcha)...
Monkey Icon...

notakelalutut : marilah mari... mari mengundi... jangan lupa kewajiban, pada negara~... lalalala~
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

12 ulasan

  1. blog kb biru dan panda..hahahh

    BalasPadam
  2. wah !! chantek lah blog oren nih !! huhu. betul lah. nad sndiri masih lemah bab bab deco blog nih =.='

    BalasPadam
  3. akulah blogger blog hitam tu.haha

    BalasPadam
  4. hahaha tips ni bole dapat BE ke ?

    BalasPadam
  5. hahahahaha...bahasa blogger yg perlu dipahami..kiki =)

    BalasPadam
  6. ko sindir aku ka tu gary?haha ndak bah..betul tu..kalo satu kaler jak blog, waduh2..kena pandai combine kaler...

    BalasPadam
  7. bukak blog gary confirm da tau theme apa. haha

    BalasPadam
  8. TIPS mahal tu. curi bole? hehe..

    *tqvm, saye dah delete atas header tu.. aq = aku ye? :-)

    BalasPadam
  9. bila nk deco blog saya nie...huuhuhu

    BalasPadam
  10. tip yg bgus.. leh cuba..ha..ha..

    BalasPadam
  11. @sobri yaacobcam ner nak buat kalo nak masok blog kene tekan entry dulu???
    macam blog nie...
    nak masok kene click dulu...
    cam ner???

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)