pernah main peteranswer tak?..

16 comments
korang pernah main peteranswer.com x?.. hehehe... yang ni la~..

abaikan soalan aq tuh.. hahahahaha
okeh, apa peteranswer ni?.. dia ni kira macam ahli nujum la... dia boleh jawab apa je soalan korang.. tapi x semua orang boleh dapat jawapan yang betul... hanya yang terpilih je.. hehehe~..

sebenarnya ada trick... contoh macam kat atas tuh, apa pasal pulak dia boleh tau nama bapak aq??.. haa... nak berguru ngan aq?.. jom3!! hehe...

benda ni sebenarnya bertujuan nak prank kawan2 korang je... kenakan kawan2 korang yang super sengal... hehehe...

apa yang kawan korang pikir :
kat petition tu, korang isi perkataan "peter, please answer" atau "peter, please answer the following question".. pastuh kat 'question' tuh, korang taip soalan yang korang nak tanya....
sebenarnya... : 
kat sini trick paling penting!!! cuba tekan butang noktah (.) kat keyboard korang... tengok apa jadi kat dalam 'petition' tuh... dia tulis huruf 'P' kan???.... haaa.... lepas korang tekan noktah tuh, cuba korang tekan je apa2 huruf kat keyboard korang.... korang taip lain, tapi lain yang muncul kat 'petition' tuh kan??....

haaaa... tu la trick dia... so sebenarnya, kat petition tuh korang taip jawapan kepada soalan tuh... contohnya kat atas, aq nak tanya:
sapa nama bapak gua?
so, kat petition tuh aq taip la : 
.asip la bah kan kan (perasan x noktah sebelum huruf 'a' tuh?)
hahahaha.... senang je... try cepat... hehe... tips nak pastikan trick ni berjaya : 
1.  taip la laju2 supaya mangsa korang x sempat nampak apa yang korang taip tuh...
2. x laju menaip??...matikan lampu... kalau pagi, tutup langsir... so, mangsa korang x nampak apa yang korang taip.. 
 hehehe... amacam?.. jadi x?.. ok bai...

notakepalalutut : tolong la paham... aq x reti sangat nak ajar2 orang ni... huhuhu~..
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

16 ulasan

  1. hahaha pnh men dlu.. sumpah kelakar n skt aty ;)

    BalasPadam
  2. dah try..paham2..hahahaha..nak try prank rummate r..kuikuikui..mesti die eksited..! hihihi..

    BalasPadam
  3. tgk cm best ja...t la try men...

    BalasPadam
  4. huhu..ingt agy pertam kali terkena..
    abg ninie yg wat bnda ni..
    kitorag satu family cuak giler2 ah..
    sekarang kenakan kawan-kawan pula (n_n)

    BalasPadam
  5. ha??? tak paham~ -.-
    try je ar..huhuhu

    BalasPadam
  6. aku pernah main game ni..serious aku heran knapa dia leh tau apa aku pikir..hahhaa~tp aku still x phm ar gary ajar tuu.. wuwuw

    BalasPadam
  7. pnh try dlu time stdy..kat hostel..bkn main smangat dorg tgk..siap kate peter 2 ble hantu lah bagai..hahahah

    BalasPadam
  8. ika penah kenakan kawan ika guna benda nie dlu..ha3

    BalasPadam
  9. tempat c bakar tempat ku la jugak..hahaha paya indah da best!!

    BalasPadam
  10. hahah aku pernah tipu orang depan2 guna benda ni..

    BalasPadam
  11. penah main dulu..sakit ati je..bile soh dy jwb..dy ckp u r not with me la..tired la..nk tdo la..pape ntah..huhuhu

    BalasPadam
  12. haha ada juga trick nya :D nice !

    BalasPadam
  13. ahahaha gary membongkar rahsia peteranswer XD

    BalasPadam
  14. aku dah pernah buat kat member aku, haha XD

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)