perhatian blogger UniMAP!!

17 comments

errr.... sori yer~.. aq belum rasmi pun jadi student UniMAP ni... hehe.... aq cuma menjalankan amanat yang diberikan... hehe~..

kehadapan blogger UniMAP (skema pulak dah), join us on facebook!!! klik kat gambar ni :


group ni baru buat kot... setakat ni baru ada 12 member... okeh la tuh... pelan2 la... hehe~.. PERHATIAN!! aq bukan admin yer~.. admin dia student kat situ gak... bakal senior... hehehe~.. 

dah, tu je... ok bai...

notakepalalutut : ada ke?... =.="
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

17 ulasan

  1. ceh wah... semgt siot die . HEHE... pape pon nak ucp thniah agy sekali.

    JOM BACA TIGA KISAH PALING SERAM =)

    BalasPadam
  2. wah semangat ko hehehe

    gary,,makin tenaik o sia punya shoutbox..mcm na mo kc trun tu?sia adjust mcm tiada perubahan saja tau..pening sudah sia tgk kod haha

    BalasPadam
  3. hehehehe.....GAry ^_^
    mAkasi ya..tolong sia menghilangkan kekusutan yg dtg hehehe..ok sudah shoutbox sia...berkat pertolongan ko..heheh..makasi ya.. ^_^

    BalasPadam
  4. @Freaky : hahahahaha... biasa2 je la~..

    BalasPadam
  5. @nanad : apa yang nice tuh..??.. hehehe..

    BalasPadam
  6. @...Minah BluR... : hahahahaha... semangat tuh penting yer~..

    BalasPadam
  7. @c genk bah ne : hahahaha... boleh bh geng... x susah pun... =)

    BalasPadam
  8. gari. sy sudah follow dah.heee

    http://outrageousfaiz.blogspot.com

    BalasPadam
  9. waa...dapat unimap eh...not bad ha..heeee..gud luck!

    BalasPadam
  10. @mohd faiz : thanks~.. dah follow balik... hehe~

    BalasPadam
  11. memang stylo..! tahniah atas penubuhan club blogger ni
    =) unimap best

    BalasPadam
  12. terbaik!! hehe XD

    p/s : mesti si freaky kan?

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)