Nuffnang vs churpchurp...???

22 comments
hahahaha,,,, apa kes aq kasi fight nuffnang ngan churpchurp ni?? satu company lak tuh... hehehe... aq cuma nak bagi perbandingan sket je~.. hehe... okeh, ni pendapatan churp2 aq sekarang... aq baru start buat akaun churp2 semalam...


dan ini pendapatan nuffnang aq... aq dah mendaftar baru dalam sebulan lebih la~..


muahahahahahaha..... giler la... hits kat nuffnang tuh dah berpuluh-puluh, tapi pendapatan macam tuh gak... hits kat churpchurp baru 4, sebab tuh la boleh jadik 80 sen... hehe...x la banyak macam orang lain yang dah beribu BE, tapi sikit2 kan lama2 jadik gunung Kinabalu...

hehehe... x salah jana pendapatan ngan blog... korang letak je iklan tuh kat situ, biar je la... kalau ada rezeki korang, ada la orang klik yer tak?... hehe~.. 

dah daftar churp2 x??... belom???... KLIK SINI!!... hehe~.. walaupun kat churp2 lambat baru dapat cashout, tapi agak lumayan tawaran dia tuh... 

Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

22 ulasan

  1. Teragak-agak nak daftar Churp Churp. Takde FB dan Twitter. Moga berjaya Gary.

    BalasPadam
  2. churp2 punye duit masuk lebih cepat dari nuffnang kan...hehe

    BalasPadam
  3. ok ler tu..tapi nuff memang slow sikit ler...

    BalasPadam
  4. aku malas nak peduli dah benda ni. haha nak blog je..

    BalasPadam
  5. wah dh ada churp2 skrg. haha. churp2 memang untung. hehehe. macam mana gary buat daftar churp2 kat belah kiri tu. mcm best jee!

    BalasPadam
  6. en gary nnt buat la tutorial churp2..churp2 nie blur2 la..kurang fhm nak banding ngan nuffnang~

    BalasPadam
  7. haha..cf masih zeroo..erk..br daftar..follow sini

    BalasPadam
  8. HAHA, Lina punya baru berapa je kot. Gary, yang Selangor Idamanku dah habis ke?

    BalasPadam
  9. tak tau apa benda churp2 ni :D

    BalasPadam
  10. haha... churp2 aq ada RM1 je.. =D
    nuffnang tu boleh la lepas tgk wayang sorang2... heee~

    baik aq blog macam biasa je... hehe..

    BalasPadam
  11. aku pon macam freaky , haha malas nak peduli sal tu suma , fkr sal blog ja hehehe

    BalasPadam
  12. MB teringin nak buat churp after nuffnang tapi tak wat2 lagi hehe

    BalasPadam
  13. malas doe nk pikir bnde nih, malas nk mengharap, aku letak je, kngkdg rase nyemakkan blog haku je..hahaha :P

    BalasPadam
  14. huhu.kau punya churp2 lebih 20sen drpd aku..nuffnang kau sama dgn akuu..tapi churp2 lagicpt nak dptduit..tapi takde org nak klik la.aku dah iklan byk dah..kwn aku tu ade dah dpt rm 80 ..mcm mana dia wat..dia suruh org klik ke..ni iklan grapevine...http://grpv.cc/wW8

    BalasPadam
  15. duit dlm nuff aku tak tahu brapa sen.. lama dah tak tengok..kot2 macam tu jak..hahaha

    churp2 aku tak reti nak main..

    BalasPadam
  16. mcm syok je. nak buat lah. boleh jadi jutawan lepas ni.. haha

    BalasPadam
  17. Hahaha sy belum pernah lg cek BE sy...last time sy cek masih rm0.00 :p haha. Ntah mcm mana la ada sesetengah blogger famous boleh kaya smpai dpt earning beribu2..huhu..

    BalasPadam
  18. entah la gary.. dh xberminat ngan iklan2 ni.. kecuali iklan grapevine.. ahahahaha~ ^_^

    BalasPadam
  19. @syaz@rozelt : insyaallah... kalau gary senang, nanti gary buat yer~..

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)