Malaysia vs Singapura 23 Julai 2011..

13 comments

hari ni adalah perlawanan pertama pusingan kedua Malaysia menentang Singapura bagi kelayakan piala dunia Brazil 2014 zon Asia...

tempat??... di Stadium Jalan Besar atau di depan tv korang.. tak kira la tv plasma ke tak...  jam 7.15 p.m ni dah start kat tv, mula main jam 7.30 pm camtuh kot... apa2 pun, semoga hari ni 'harimau' dapat menundukkan 'singa'... hehe...
separuh masa pertama.. =(
baru habis separuh masa pertama.... hmm... aq tak reti komen2 match bola ni... aq bukan reti sangat pun... tapi sumpah aq sedih jugak la~..

4-1.. Singapura 4, Malaysia 1.. gol Malaysia dijaringkan oleh Safee Sali seawal saat ke 17 perlawanan... 2 gol Singapura  adalah hasil freekick.. Malaysia lead, tapi last2 kena tinggal...

mak aq dah marah... sebab aq bising.. feeling sangat tengok bola kot.. huhu~..  tengah tunggu separuh masa kedua... redha je la.. at least Malaysia dah try the best....
separuh masa kedua.. =)
keputusan akhir 5-3, Singapura 5, Malaysia 3... gol Malaysia dijaringkan oleh Hadi Yahya seterusnya pada minit ke 70, gol disempurnakan oleh Safee Sali... gol Singapura??.. emmm... hahaha... aq tak amek perhatian... aq tunggu gol Malaysia je.. hihi..

Alhamdulillah... 3 gol di tempat lawan... at least jurang dia dah dekat sikit... harap2 Malaysia boleh menang masa Malaysia jadi tuan rumah nanti... GO MALAYSIA GO!!

notakepalalutut : nampak sangat ke aq buat entri SEO?... ^^"... lantak la... aq pun nak try gak buat entri SEO... hehe~..
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

13 ulasan

  1. semoga berjaya team malysia..solat dulu bru tgok..btw, sabah dh masuk solat awlkan..hehe

    BalasPadam
  2. mls nak tgk game..
    just tgk result game je laa..hehe~

    BalasPadam
  3. xsgup nk tgk..
    asyk bdebar jew nk tggu gol..
    huk3...

    BalasPadam
  4. tak tgk, dapat tau dari blogger yg hupdate mcm gary ni,,harap2 la harimau ganas nanti.....

    kalau tak, shiap!!!

    truth,

    From My Fingertip

    BalasPadam
  5. Kalahhhhhhh dh --' Ish, geram je.

    BalasPadam
  6. fakri saarani kena direhatkan,defend pun sama..T_T..ntah pe nak jadi defend kita..cam senang2 je kena bolos..dahla shafiq rahim kena red card..sapa lagi nak men freekick neh huhu

    BalasPadam
  7. haha.. malaysia pro bro.. gary.. ko pandai main futsal tak..?
    nanti di u.. aku nk test ko, boleh..?

    BalasPadam
  8. @Zul Fattah : wuish bro.. aq tak main futsal... hahaha... aq tak main bola pun... aq main tenis ngan bola tampar... hehe~..

    BalasPadam
  9. sy langsung x tgk ni...x minat :p
    hehe..tp apa pun, sy tetap sokong malaysia.. ^^

    BalasPadam
  10. terkilan jugak la malaysia kalah 5-3 tadi...huhu~

    BalasPadam
  11. defend ada masalah communication..kawalan bola tak kemas..jgn camni lagi la nanti..
    takut gua nak tengok

    BalasPadam
  12. lately, banyak betul pasukan malaysia buat perlawanan. apesal eh

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)