FBI Most Wanted terrorist : orang Malaysia pun ada??..

12 comments
erkkk... terasa lama je aq x update sebab rasa eksited still ada sampai hilang semua idea nak update blog.. hahahaha...

anyway, kawan aq bagi link kat fb aq tadi... FBI MOST WANTED TERRORIST... hehehe.... nak tau ada apa kat situ??...


erk??... x caya ke??...


notakepalalutut : cayalah orang Johor.... thumb up!! =)
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

12 ulasan

  1. ingatkan ade name ko tadi...haha..

    BalasPadam
  2. wooo ... tak taw nak kata ape?

    BalasPadam
  3. 5juta us dollar..jap kira duit malaysia....7 keturunan tak perlu kerja...keh3

    BalasPadam
  4. wow igt gary...
    tapi apa2 pun nice header...heheh

    BalasPadam
  5. Alamak! Apa pasai orang Malaysia jadi terrorist ni? HUHU

    MySuaraBlog: Lelaki Gemuk Sperma Sikit

    BalasPadam
  6. eh, btol ke nie?jom cari..

    BalasPadam
  7. huu...nak pegi cari dia ni la.. kaya nanti.. hehe

    BalasPadam
  8. dahsyat tak dahsyat ler orang Malaysia ni..

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)