korang dah dapat rentak blogging ke?...

17 comments
hehehe... apehal rentak2 ni??.. lagu dalam blog ke??... adesss... hehehe.... bukan la.... aq ternampak kat satu blog hari tuh, dia cakap pasal korang dah dapat ke rentak dalam berblog?...
Monkey Emoticons..

okeh, rentak ni bermaksud, masa korang duduk depan laptop, ngah ngadap blog, pernah x korang rasa blur & x taw nak post kebenda?... haaa.... tu maknanya korang belum dapat rentak dalam blogging...
Monkey Icons Yoyo...

kalau orang yang dah dapat rentak dalam blogging, duk depan laptop/ komputer je dah beribu idea kat kepalahotak dia... hahaha....
Monkey Icons...

orang2 macam ni biasanya buat bisnes melalui blog... mesti la dia ada idea, sebab kompom post pasal barang yang dia jual... hehehe... orang yang jadikan blog sebagai diari pun dah kira dapat rentak berblog... yer la... apa yang dia dah lalui, dia taip je la... sehari sepost... heheehe..
Monkey Icons Yoyo...

kalau takat blogger macam aq ni yang dok diam je kat ruma, nak post pasal kebenda??... hahahaha... kenapa benda tuh dipanggil rentak dalam berblog?..
Monkey Emoticons..

sebab blogging sebenarnya x perlu nak pening2 kepala nak update apa.... kalau kita blogging sebab fun, maknanya benda yang kita buat tuh mesti la fun kan?.. kalau dah pening blogging tuh, x fun la maksudnya....
Monkey Icon...

aq?.... hahaha... still tergolong dalam blogger yang belum dapat rentak... kekadang ada je idea... kekadang blur memanjang... hahaha...
Monkey Winks...

x der idea nak update blog?.. ce try tips kat sini...

notakepalalutut : jom undi aq!!... blog kat tempat ke-6 tuh tiba2 naik dengan mendadak & mengejut, lantas meninggalkan aq lebih jauh lagi!! tolong aq!!... vote yer~..
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

17 ulasan

  1. haha... sama la gary... kadang2 blur bila ngadap laptop... haha~

    BalasPadam
  2. xda idea nie....xdpt rentak lg nie..

    BalasPadam
  3. haha, mana ada rentak ni. manusia ni kadang-kadang mati akal jugak.

    bukan rentak, aku rasa lebih kepada style blogging.

    based pada niat :)

    p/s : aku pon ade jugak buat entri macam freaky tu, jeles :P

    BalasPadam
  4. hehe takde rentak takpe bro. semua boleh dicari tuu

    BalasPadam
  5. @sergeant keroro

    aku xdapat rentak da skang...xpenah dapat BE...ade info pasal BE?? cmane nak dapat~ sedih owh...ahahaha

    BalasPadam
  6. hahahaha... btol3... kdg2 mmg blur... kdg2 mencurah2 ke ladang gandum idea aku tuh... tp bila aku blur aku buat bodo jer... xkesah la xde post pon... hahaha... tulis waktu aku on jer... hahaha...

    BalasPadam
  7. yup. kadang2 memang akan blur. -_-'

    kalau dah blur, tido lah jalan terbaiknya. hehehe ;)

    BalasPadam
  8. otak kena jalannnn ~ aku pon dok umah ja ni selalu :(

    BalasPadam
  9. aku pon takde rentak jugak....nak pergi cari la rentak tu lepas ni :)

    BalasPadam
  10. bila xde idea nad join sontest, ga,ape2 lah..huhu

    BalasPadam
  11. aku tak de rentak dowh..
    aku main belasah jak :)

    BalasPadam
  12. masa awal2 blogging dulu..memang blur2..Alhamdulillah, semakin jauh blogwalking, semakin idea dalam otak ni berdering2, heh3.

    BalasPadam
  13. Idea datang dan pergi, hehe~
    kadang2 ada idea, kadang2 macam tak tahu sebab apa kita nak menulis..

    Apa2 pun ikut cara masing2,belajar dari pengalaman, insyaAllah boleh berjaya

    BalasPadam
  14. dulu banyak aktiviti nak buat. so banyak nak kongsi kat blog. now abiskan masa dgn keje dan kat rumah je.so buat mende yang same tiap hari. huhu hilang idea nk update.

    BalasPadam
  15. err agak agak rentak yang macam mana ek ? hahah

    btw, heaven nya stay kat rumah je ~ huhu *jealousjelaous

    BalasPadam
  16. haha kalau ziema, sehari kalau boleh ada lah jugak satu entry. tengok keadaan. kalau penyakit malas dah datang, mmg susah lah.

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)