segmen 'ben ashaari ajak kritik blog aku' buat aq down....

23 comments
sebelum korang baca entri ngarut aq ni, baik korang pegi blog
sergeant keroro dulu,dia tengah cari bloglist tuh... klik kat sini!!
cepat join!! terhad kepada 100 blog...

hehehe... macam sedih je tajuk tuh...aq terpaksa admit freaky...aq down....huhu...x la...aq sedih bukan sebab blog aq dikritik hebat.... kritikan terhadap blog aq ok jer~.... x der pun yang kata, "baik ko x payah buat blog la!!"..hahahaha... tapi~...
MSN Onion Emoticon

blog diorang cantik giler la!!!! ..aq sedih.. aq jeles..... blog aq macam blog budak tahun 4 je~..... makin aq BW kat list blog tuh, makin aq sedih....aq renung blog aq lama2.. blog aq x ble lawan blog diorang la..huuu...huuu...
Onion Iconssedih teramat ni...

 paling besar effect jeles aq, bila aq tengok header diorang.... touching korang taw x?.. semua orang dah pakat buat header guna adobe... aq guna paint jer...bukan x nak belajar buat...tapi adobe pun aq x der...hehehe... (blushing~)banyak lagi nak kena buat untuk improve blog aq ni...huuuu....huuuu....
Onion Iconstudy pasal blogging...

douzo yoroshiku onegai shimasu~..Onion Icons

notakepalalutut : entri tengah malam yang agak emo...huhuhu....
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

23 ulasan

  1. relaks la GARY... jgn down mcm tu sgt.. kalau tkde adobe.. guna photoscape pon boleh buat header smart juga...

    BalasPadam
  2. gary, takde ape yang kurang dengan blog ko la. try ko buat entri elok2... entri tu yang akan pikat reader, bukan rupa paras blog tau.

    BalasPadam
  3. betul tu... setuju dengan freaky... blog biar simple.. entri biar power.. baru ade reader..ko pon mesti suka... (^^,)

    BalasPadam
  4. gary, kalau ko pandai lukis, meh add aku kat fb, nak minta tolong skit...

    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000529911794

    BalasPadam
  5. thanks la korang dua~...lega sket ati aq ni...huuu...huuuu....

    BalasPadam
  6. blog ko ni ok lah gary, aku suka baca, suka tengok. tema sesuai :D

    BalasPadam
  7. @ sergeant keroro : e'eh, ye ke?.. blushing3~..hehehe...thanks a lot!!

    BalasPadam
  8. Relax la brader. Lina pun tak reti buat header, haha;D, blog gary dah lawa lah :)

    BalasPadam
  9. Eh Gary jgn la down.. Truly for me, header yg unik tau! Gary peramah, hah boleh maju lg tu.. dont wory la :)

    BalasPadam
  10. rilex r bro..ape gune blog lawa2 gempak tapi blogger sombong, isi takde..kan?
    nak aku buatkan header x?FOC je..hehe

    BalasPadam
  11. gary jgn sdih gary...
    t spongebob sdih gak...hehe

    ok la blog cmni...
    x srabut..warne pun ok...

    "hidup mst simple ok.."

    BalasPadam
  12. gary, sy pny header gna photoscape je.. adobe x de jugak.. blog gary dh ok ni, jgn sdey2.. chill~ :)

    BalasPadam
  13. alaa...t dh lma msti la makin pandai...
    xpa, sya ttp support blog gary nie...

    BalasPadam
  14. alala..sedih pulak gary ni...takyah la sedih... secara jujrnya, header tu mmg dah lawa je... seswai ngan background blog..

    senyum... :)

    BalasPadam
  15. dun worry my cucu gary :):):)
    nak wat header???
    gi masok cni :)
    nenek wat kat sini lah :):)
    bez woooo!!
    hahahahahahahahahahahhaahahaha :):):)
    pastu gary gi lah korek2 kat mane yg patot :)
    explore bende ni k :)

    http://www.puresilvabannermaker.com/

    BalasPadam
  16. @ Amalina : ye ke?.. lawa ke?.. thanks~...huhuhu...

    BalasPadam
  17. @ Srikandi Cinta : ye ke unik?.. hehehe...tq!! gary memang nak maju dalam dunia blog ni...huhuhu..

    BalasPadam
  18. @ Kei Seichi : hehehe...aq x sombong kan?...huhuhu.... aq nak gak mintak buatkan header....tapi....aq takut blog aq berat la kalau guna header adobe... x ke?..

    BalasPadam
  19. @ OnE_nIeZuKa : x serabut ngan warna ok?... hehe...thanks so much... simple tuh simple gak..tapi biar ada isi kan?...huhuhu..

    BalasPadam
  20. @ snOw sakura : ala...photoscape lagi advance dari paint... huhu...dah ok ke?..trimas!!

    BalasPadam
  21. @ zarulfarhana : yup!! gary betul2 nak belajar adobe..hehehe... thanks 4 ur support!!

    BalasPadam
  22. @ munirah : ye ke?.. sebab gary tengok warna background blog gary tu warna lembut, tapi warna header garang sangat~...

    BalasPadam
  23. @ NeNeK sAyHa : thanks for the info!!! gary pegi xplore nanti yer~..

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)