murah hatinyer korang bagi traffik free...

12 comments
cepat!!.. aq ulang, cepat!! join pencarian bloglist sergeant keroro!! dah nak sampai 100 blog.. klik kat sini cepat!!!!

haaa... korang mesti selalu blogwalking (BW) kan?... masa korang BW tuh, mesti ada korang jumpa blog yang ada ciri2 yang korang x suka ye x?... contohnya, komen embedded under post, ada word verification, loading lambat giler dan macam2 lagi la...
..Grrrrrrrr.....

so, apa korang buat kalau tejumpa blog cenggini??... kutuk2 dalam hati, pastuh tekan butang 'x' tuh kuat2... ye ke?... JANGAN!! diulangi, JANGAN!! rugi la...
.. nonononono...

korang dah bagi trafik free kat tuan punya belog tuh... "alaaa... dah rezeki dia la~".. memang la rezeki dia, tapi  sapa maw rugi beb... sekurang-kurangnyer korang tinggalkan la link kat shoutbox dia... kalau shoutbox lambat kluar, korang follow je dia...
...

kalau butang follow tuh lambat kluar, korang follow dari navbar je la... yang penting korang tinggalkan jejak... hehe...aq pun x nak gak kalau orang yang datang blog aq x tinggal jejak... kat mistery link widget pun jadi la... setiap pengunjung, begitu berharga...cheewah!!
..hehehe...

tapi kalau x der perkara yang buat korang sengal kat blog tuh...ringan je... digalakkan korang baca2 la entri tuh... komen2 sket...ye x?.. lagi la tuan belog suka~...
...

notakepalalutut : kita bako je~
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

12 ulasan

  1. lawa yew header gary!!

    cmne nk wat jeader gitu ek?

    BalasPadam
  2. nice gary!!

    hehe XD

    blogwalking pro :D

    BalasPadam
  3. haha..aku bako je kalau blog gitu..

    BalasPadam
  4. lau lmbat loading smpai background je kua bile tgu 10mint.. memg tak pat la nk nunggu.. hahaa.. tkut xdpt kwal perasan dan kata2 xbest terkeluar.. :P

    BalasPadam
  5. HAHA. eyfa selalu kalau lmbt eyfa terus X hahaha

    BalasPadam
  6. haha aku lebih rela bg trafik free :D

    BalasPadam
  7. yup..cik Am pn suka tgk lau ada bnyk komen..hihi...:)

    BalasPadam
  8. plg x ske time nk komen tu ad word verification..tp komen jgk..hehehe

    BalasPadam
  9. bhahaa . sokong gilak . kau orang LD kan . orang sabah . bhahahaa :)

    BalasPadam
  10. gary dah semakin pro la dalam dunia blogging. keep it up! :)

    BalasPadam
  11. lawat gary malam2, x nak bagi traffic free haha, so tglkan komen

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)