identiti blog gary!!™...??

11 comments
op3!!! sebelum korang baca ni, aq nak korang taw blog sergeant keroro, VIP blog aq tengah cari bloglist skarang ni... cepat!!! terhad kepada 100 blog!! klik kat sini yer~...

aq ada gak survey beberapa tips yang aq jumpa sepanjang aq BW... tips2 macamana nak maju dalam dunia blog ni... tiba2 aq terbaca petikan dari blog abg ben... wahai abg ben, izinkan saya printscreen petikan dari blog abg yer~...
Monkey Iconboleh la....boleh la~..


erk??... identiti?... urm...erm...apa identiti blog aq ek??.... tips pasal identiti gak aq jumpa dalam blog sergeant keroro.. bro, aq printscreen petikan blog ko yer~...
Monkey Emoticonsjangan marah ye keroro~..hehehe...


erk....rata2 aq jumpa komen tentang blog aq, mesti ada perkataan 'spongebob' ngan 'oren'... hahahaha... memang itu je ke?... welll, itu mungkin x membimbangkan aq la sebab tu identiti blog je... kalau itu yang boleh buat korang ingat blog aq, apa salahnyer ye x?...
Monkey Emoticon...

tapi... apa identiti penulisan aq??... humor?...ermm.. x kot.. informasi terkini & terhangat??... hahaha...berinformasi la sangat entri aq tuh....hahaha.... share2 gambar menarik??... ummm... x pernah aq buat... 
Monkey Winkspening lak nak pikir ni...

eeemmm... hehe... x taw la... apa yang aq taw, aq nak lepak2 & kongsi2 cerita ngan kawan2 blogger aq... tukar2 pendapat... tu boleh jadi identiti ke??...
Monkey Iconboleh la daripada x der~..

notakepalalutut : apa pulak identiti blog korang?..haa.... nak bagi korang pening sket... jawab...jawab...

Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

11 ulasan

  1. alien yang suka berlengah-lengah nak takluk bumi,haha.

    orait, ko dah backlink. no probs bro XD

    BalasPadam
  2. Salam.singgah baca2 sini~
    sudi2 la baca my new entri di frommetoyou
    Arigatou (^____^)

    BalasPadam
  3. @ sergeant keroro : hehehe...thanks a lot bro!!

    BalasPadam
  4. @ アヌム ちゃん : okeh..hehe... douta shimasute...

    BalasPadam
  5. aku ade send kat fb ko psal header..cek r nanti ey...

    BalasPadam
  6. kalo susah sangat. meh masuk kategori sempoi skali dengan aku. nak cerita ape pun boleh.. x terikat dengan mana2

    BalasPadam
  7. ...gary ni laki ke pmpn...2 yang mOon tertanya2 dari 1st time mOon fOllOw kamu dulu...

    BalasPadam
  8. hihi, gary, comel la entri kali ni :))

    BalasPadam
  9. @ Freaky : hahha.. aq pun ingat nak buat kategori sempoi~..huhuhu...

    BalasPadam
  10. @ mOon jOhari : emm?? gary kan... laki la~...gary tu nama betul la kak.. hahaha.. ada gambar gary kat page 'tuan belog??' tuh..hihihi..

    BalasPadam
  11. @ kiwi : e'eh, ye ke kiwi?.. ~blushing3~

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)