GGGGOOOOOAAAAAALLLLLL!!!!!!!!!!!!!

11 comments
op3!! kejap2...aq nak korang join pencarian bloglist sergeant keroro yer~.. terhad kepada 100 blog.. klik kat sini cepat!!!!

hehehe...tajuk tuh mungkin dengar macam sedap je kat telinga orang Terengganu kan?... tapi panas la telinga orang Kelantan kan?.. ngeee.... anyway, tahniah la orang Terengganu.. thumb up!!
Monkey Icons Yoyo...

tapi tuh bukan point aq la...aq nak cerita, tadi masa Terengganu score last2 minit, apa lagi... macam biasa la orang laki...aq ngan abah aq jerit bagai nak pecah la rumah.. tapi x bermakna kami sokong Terengganu.. cuma excited tengok gol last2 minit... hehe...
Monkey Emoticon...

nak dibuat cerita, mak aku bising la... apalagi... hehe...salah kitorang gak... atuk tengah tido...hehehe... tapi seriuzly, orang pompuan x kan paham la... tengok bola mana boleh senyap beb... selagi x pecah anak tekak, selagi tu la x diam...hahaha...
Monkey Icons Yoyo ehem2...aq jerit sopan yer~hehehe...

ala...macam gak pompuan bising kalau tengok sale.... hahaha...aq pun x paham...  melilau je mata pompuan kalau lalu kedai ada sale... sebelah kaki tuh macam dah masuk ke kedai...hahaha...
Monkey Emoticon..haa.. x ngaku la tuh...

bola?... frankly, aq x la minat sangat ngan bola ni... tapi kalau layan sekali-sekala masyuk gak...huhuhu...

notakepalalutut : tetiba terasa nak main PES bila tengok match tadi....Monkey Emoticons Cici
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

11 ulasan

  1. tahniah terengganu..dulu2 sy minat gak tgk bola..time2 perak terer dulu..hehe..dah besar2 ni kurg minat plak tgk bola.. :)

    BalasPadam
  2. huhu..sempat lg ea perli org perempuan nmpak sale?hahaha=D

    BalasPadam
  3. Tu laaa kalau ada match bola memang org lelaki la yang paling excited.. Gooooaaallll.. haha macam tu la, meriah dibuatnya

    BalasPadam
  4. yeay!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(^_^)

    BalasPadam
  5. @ fieha : hahaha...masa kecik2 minat bola...dah besar minat mekap lak...hahahaha...

    BalasPadam
  6. @ tikin : alamak, tikin baca.. hehe...saja letak kat bawah2.. sebab taw orang x kan baca sampai habis punyer la~... huhhu...

    BalasPadam
  7. @ Srikandi Cinta : hahaha...meriah tu yang bez tuh...huhuhu...

    BalasPadam
  8. @ suha : hahahaha....sukanyer dia..

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)