comment moderation = always???

11 comments
jom vote aq dalam pertandingan blog kreatif... yang dah vote boleh vote lagi kalau sudi~ klik gambar kat atas tuh yer..
hehehe... saja nak korang tau... aq dah tukar setting komen aq kepada 'always' dalam 'comment moderation'...
Monkey Emoticons...


dulu, aq ada teori yang sangat keji... hahaha... setiap kali aq nampak, 'comment will be visible after blog owner approval', aq cakap,"alah... ko bukan femes sangat pun... x payah la nak approve2 pun~"
Monkey Emoticon...

ye la.... kalau blog femes, mesti diorang takut orang post komen yang akan menjejaskan kredibiliti blog diorang seperti kata2 kesat, lucah & sebagainya... yelah...takut mencetuskan kontroversi atau macam2 lagi side effect...blog diorang kan 1000++ pageview sejam...
Monkey Winks Cici...

tapi aq salah.... sebab masa aq cek2 balik entri lama aq, banyak komen2 baru yang aq x sedar... so, aq sedar la kepentingan 'blog owner approval' ni... supaya aq sentiasa update ngan komen2 baru...
Monkey Icon baru nak sedar...hehe~

hehehe...peringatan!! jangan pakai teori aq tuh... hahaahaha... teori bebudak skola tahun satu...
Monkey Emoticons...

notakepalalutut : atau blog aq memang dah semakin femes?... ahaks!!Monkey Emoticon..
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

11 ulasan

  1. hahaha..kb gne 'comment will be visible after blog owner approval' tu..
    adakh kata2 tu ditujukn tok kb jgak?
    hehehe.. kb gune sebb tok tau siapa yg komen entri2 lame. jd boleh singgh ke blog dorang kan..mmg ad pun yg komen entri2 lame ni

    BalasPadam
  2. kadang2 ada komen yang kita tak sedar jadi spam.. pada hal takde ape pun.. kesian yang komen kat blog kita.. approval ni ada faedah juga tapi aku x minat. haha

    BalasPadam
  3. blog Gary semakin pemes??..... :)

    BalasPadam
  4. kak nini ajak join nih..

    http://sparklemaneh.blogspot.com/2011/06/contest-mata-menawan.html

    BalasPadam
  5. hahhaha. yeah. bila ta buat mcm tu ni tak alert ada cmnt baru. jenuh plak nk mencari cmnt. huhuhu

    BalasPadam
  6. hoho, tahniah.. selangkah lagi gary kedepan untuk femes..

    BalasPadam
  7. hehe stuju2..=)
    thats why la akoo setkan komen approval always jugak..

    BalasPadam
  8. oohhh xthu lak tukar kt ctue..

    BalasPadam
  9. haha... sengal je gary.. ade lak pikir camtu..

    BalasPadam
  10. betul2. masa mula2 berjinak dgn dunia blog dulu, kalau ada comment approval mesti rasa mcm nak hangin tak tentu pasal. haha. tapi bila kita ubah setting jd always, bru lah kita tau manfaatnya. kalau tak, mmg tak perasan org yang datang komen entry.

    BalasPadam
  11. Wehh, terasa. Aku mmg wat mcm tu dr dulu lg.

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)