camner nak dapat pembaca setia?..

29 comments
aq kembali lagi dalam segmen "gary nak tunjuk pro!!"...
hehehe.....Onion Icons

bukan nak tunjuk pro pun..Onion Emoticons. alahh... blog aq ni bukan 
femes pun macam blog abg ben ngan yuyu zulaikha...Onion Icons

cuma masa aq BW tadi, aq terjumpa satu blog baru
yang kata dia nak pembaca setia... camana ek nak dapat pembaca setia?..Onion Icons

aq ada beberapa garis panduan aq sendiri (cheewah) untuk dapatkan 
serta kekalkan pembaca setia...Onion Emoticon Set  ada ke pembaca setia blog aq??...hehe...

1. entri : kalau boleh aq nak entri aq buat orang tertarik nak baca... aq akan berusaha untuk cari & guna ayat2 santai supaya entri tuh x la hambar... korang tertarik ke baca entri aq??Onion Icons aq x la cakap entri aq menarik..tapi sekurang-kurangnya santai...santai ke?..Onion Icons..& aq akan cuba sedaya upaya kekalkan kualiti entri aq.. berkualiti ke entri aq??.. MSN Onion Icons..ringkas tapi menarik, adalah target aq dalam setiap entri yang aq buat...MSN Onion Emoticons

2. jadi pembaca setia : nak pembaca setia??... ewah2... first skali, korang kena la jadi pembaca yang setia dulu... mesti korang nak orang lain baca entri korang & komen betul x?..MSN Onion Emoticon.. camtuh gak orang lain nak... apa salahnya korang jadi pembaca setia dulu kan?..kalau aq, aq akan pastikan aq jadi pembaca setia kat bloglist VIP blog aq... lebih baik menghulur daripada menerima ye tak??
MSN Onion Icons

huhuhu...tu cuma tips dari aq je...
sorang blogger newbie yang baru nak naik...MSN Onion Emoticon

apa yang aq taw, & aq rasa aq patut kongsi, 
aq kongsi la.. huhuhu... kalau korang rasa tips ni x betul, 
x payah la ikut yer~..Onion Emoticon Set. hehe... x paksa pun...MSN Onion Icon

notakepalalutut : yang baik datang dari Allah..yang buruk disandarkan atas kelemahan saya sendiri... wasalam
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

29 ulasan

  1. abg gary!!! nak sign!!!!....harharhar...gurau jer bro..

    BalasPadam
  2. wah wah!! XD

    gary dah maju sekarang :P

    hehe

    setuju dengan apa yang gary cakap.

    tapi ada satu yang tertinggal lah.

    komen kat entri lau boleh balas, untuk tunjuk kemesraan.

    haa, lagi satu.

    kena follow blog keroro,haha :P

    ok,ni gurau jek.

    jom wat wordless wednesday, syok sikit XD

    BalasPadam
  3. lepas tu kena rajin pergi ngomen2 blog org,br lah ada pembaca setia.ye tak gary?

    BalasPadam
  4. hehehe.. tol..kena jd pembaca setia kalau nak pembaca setia..

    BalasPadam
  5. @ zarulfarhana : ye ke?..hehehe...

    BalasPadam
  6. @ Noh Kodiang : oh.. boleh2... bebaris yer... hahahaha...

    BalasPadam
  7. hehe bagus gary bg pendapat ni. memang susah nak dapatkan pembaca setia..

    BalasPadam
  8. @ sergeant keroro : waahh!! thanks sebab tambah point...hehe...

    betul tu... rugi x follow keroro... seriuzly... follow la keroro...

    BalasPadam
  9. @ Lieyda : hehehe...sangat2 betul & sangat2 setuju~..

    BalasPadam
  10. @ kotak bulat : hehehe.. betul tuh... give and take yer tak?..

    BalasPadam
  11. @ Freaky : yup... memang susah.. tapi asalkan kita x berputus asa dalam berblog ye tak?..

    BalasPadam
  12. bagus tips ni...kalau ikut tips ni mesti 24 jam ramai je yang datang..haha

    BalasPadam
  13. ye la...
    bgus info tok blogger baru

    BalasPadam
  14. yezza..betul la tu Gary..Just be as u are...

    BalasPadam
  15. betul cakap keroro, blogger kadang2 xpeka benda ni. apepun nice tips lah gary :)

    BalasPadam
  16. menarik tips2 ni...
    kena try ni..hehe...

    BalasPadam
  17. gift n take, betul tu.. kita kan dapat balasan apa yang kita buat pada seseorang @ sesuatu.. betul x gary??

    BalasPadam
  18. @ Aisyah Aina : hahaha...ada2 je aina ni... try la...mana taw jadi?.. hahahahaha..

    BalasPadam
  19. @ sesegar : apa yang perlu tuh?? huhuhu~..

    BalasPadam
  20. @ zarulfarhana : yup... harap apa yang gary sampaikan dapat dijadikan manfaat..

    BalasPadam
  21. @ MARIA : yup!! identity also important in blogging...

    BalasPadam
  22. @ kiwi : yup...gary pun setuju sangat ngan keroro...
    ye ke?.. thanks...

    BalasPadam
  23. @ Kei Seichi : hahaha...try jangan x try...hihihi...

    BalasPadam
  24. @ maszmadi : yup!! hehe... gary setuju sangat tuh kak... huhu...

    BalasPadam
  25. sokong n suka tips ni . .
    best2 . heee :)

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)