buat la 'pop-up window komen'...buat la~...pliz...

20 comments
hehehe... apa cer ni??... sistem komen blog korang stail camana? pop-up window??.. full page?.. atau embedded below post??...

masa aq tengah BW, ramai blog yang aq jumpa guna sistem 'embedded below post'.... korang sedar x,

kalau la ada orang nak komen, diorang tekan 'post comment', pastu komputer tu kena la load blog tu lagi skali untuk bukak ruang komen korang...

yang dia load tuh termasuklah iklan nuffnang korang, header korang, widget korang, gambar & segala benda la...

berat la derr.... apatah lagi kalau member yang nak komen tuh pakai kugiran beruk @ berukband je...

mampos la nak load blog ko~... kalau ringan blog tuh x kesah la...aq ok je... kalau berat?...

kalau berat, dengan berat hati gak la aq tinggalkan blog tu tanpa komen... 

so, amacam??... nak tukar ke x nak?.. sukati korang la... blog korang...

notakepalalutut : ke arah blog 'mesra pembaca'
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

20 ulasan

  1. hahahaa. betul betul. tukar laaaa :p

    BalasPadam
  2. setuju tu. serius sakit hati,kdg2 aku leave je blog tu. tak jadi nak komen .

    follow dan tinggal jejak kat cbox jek.

    hahaha xD

    BalasPadam
  3. aku punya buat pop up window. mudah sket.. betol ape ko cakap

    Senarai Blog 34 - 41 Dah Keluar

    BalasPadam
  4. lau xde pop up window..tgn memg gatal je nak blah tanpa komen..

    BalasPadam
  5. HAHA! okee baru tao kenapa seblm nie ada sorang bloggers suruh buat pop up comment ngahaha ;D

    BalasPadam
  6. A-square joined Gary's site...

    ok2..tukarlerr...

    BalasPadam
  7. wahhh setuju-setuju bebenar hahahh...sy ni jenis yang agak suke tinggalkan komen...jadi kalau termasuk Blog yang x ade pop-up komen memang tersedu...

    BalasPadam
  8. @ EYFAalias : hahaha... dengar kata cik eyfa tuh..hihihi..

    BalasPadam
  9. @ sergeant keroro : ha'ah kan?.. aq ingatkan aq je yang sakit ati tadi...hahaha... kita bako je~..

    BalasPadam
  10. @ Freaky : bagus2... langkah yang bijak...i like!! hehe..

    BalasPadam
  11. @ @ Mrs Maneh : waahh... bagus la tu.. gejala yang sihat!! huhuhu~..

    BalasPadam
  12. I punya pop-up window, haha :D

    BalasPadam
  13. @ kotak bulat : ahaha... amat benar la kenyataan tuh...hehe... chiow je~...

    BalasPadam
  14. @ sudeh : haa... apalagi sudeh... rakan blogger dah seru tuh...hihihi...

    BalasPadam
  15. @ Muhammad Amin Abdullah : thanks join~

    okeh2... gud job..huhu~..

    BalasPadam
  16. @ ZIPPO MILLER : kalau x der pop-up window, terus bertukar jadik blogger yang x berapa suka komen kan?..hihihi...

    BalasPadam
  17. @ Cek's Zaitun Othman : apa yang laginyer cik zaitun?... huhu~~

    BalasPadam
  18. @ Amalina : waahh... memang terbaik la blog amalina ne... thumb up!!

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)