blog kena remove????!!!

24 comments
okeh... sila baca entri ni dengan muka seriuz... semalam tengah aq syok2 BW, tiba2 tergerak la nak tengok kalau2 blog aq ada komen baru... HUISSSHHH!!
Monkey Winks..

alangkah terkejutnya aq, blog aq dah kena remove!!!!!!!!!

klik gambar kalau x cukup besar

fullamak.. kalau blog abg ben yang kena, boleh la rilek.. beliau buat blog sejam, dah ada 3000++ follower... kalau kena kat blog aq??...
Monkey Winks..

sumpah aq cuak... entah dah berapa ribu jam aq bazir nak decorate blog lagi... nak promote kat orang untuk vote blog aq lagi...kumpul follower lagi~.. aduss... mesti ramai orang nangis kalau blog aq kena remove (ayat bajet femes~..)
Monkey Emoticon..

jangan tanya aq camana nak pulihkan blog kalau kena remove sebab aq dah lupa... terlalu cuak sampai x ingat dah apa yang aq buat... huhuhu~.. selama ni tengok kat blog orang je.. kali ni jadi kat aq pulak... aduhai~..
Monkey Winks..

nasib baik semua pulih dalam masa 15 minit... lega x terkata wo~...aq terpikir sesuatu masa tuh... 
kalau aq x jadi bloggger, aq nak buat apa kat alam maya ni???
pesanan ikhlas : sedia lah korang... sebab mungkin lepas ni giliran korang... aq x doakan.. cuma memperingatkan..
Monkey Icons Yoyo..

notakepalalutut : jom vote blog aq!! sekarang aq nombor 8.. 6 vote je lagi untuk naik ke nombor 7... jom la vote~..
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

24 ulasan

  1. wow......it is scary if blog is removed

    BalasPadam
  2. btw i hv followed ur blog and i hope u can follow me back tq

    BalasPadam
  3. cara paling selamat supaya x kena remove kena buang navi bar kat atas sekali tu.. kalau orang nak aniaya, mereka hanya tekan Report Abuse je dan Google pun padam blog

    BalasPadam
  4. hmmm like blog .. uhk uhk

    nak pomote blog ni agak2 bole ke

    BalasPadam
  5. ko dah try siasat kenapa blog ko kena remove ??

    BalasPadam
  6. aiyok! takotnya! x ingat ke macam mana nk recover balik??? kalau jadi kat aku cana?? wuwuuw...=.="

    BalasPadam
  7. cemana ble removed?and cemana bleh kasi balik blog tu??waaaa~~share laa.. T_T

    BalasPadam
  8. atia penah tkena jugak.. tp naseb baek try bukak tab baru lepas bape minit baru ok.. sape tak cuak kan.. ♥blog saya.. heeeeeee~

    BalasPadam
  9. gary nape ley jadi cam 2 erk???

    BalasPadam
  10. hahaha...ptut la smlm tu aku mo tgok tutorial tmpat mu...skali tda blog mu...hahahaha....

    BalasPadam
  11. hehe, cuak ko semalam kat group. :P

    ape-ape pon, jaga blog ni leklok XD

    setuju dengan freaky tu :)

    BalasPadam
  12. huu, nasib baik tak pernah kena

    BalasPadam
  13. lain kali simpan blog ni elok2..tu la letak marata2 kan dah kena remove..haha...

    BalasPadam
  14. ha..???? betul ke?? ish, takut plak alif...

    so ape yg perlu kite buat?

    BalasPadam
  15. nightmare tu!!!huhuhuhuhu

    BalasPadam
  16. cuak den kalau blog kena remove. hhehhee

    BalasPadam
  17. woahhh ! gilos ko apa blog kena removed . uish , tak terkira berapa jam dah buang untuk bw , komen . waaaaaa ..

    psst : hehee . cemana kita nak buat grup tuh ? ce explen :)

    BalasPadam
  18. @Andrik McVean : done.. thanks for following me..hehe..

    BalasPadam
  19. @Amiirah-Cassan : ndak tau la... malas pulak.. hehe~

    BalasPadam
  20. @dyanne : hehehe... entah la... x ingat la dyanne...

    BalasPadam
  21. @Finie Ramos : hahaha... sumpah la x ingat... yang penting, dia ada hantar kod kat fon gary.. tu je gary ingat~..

    BalasPadam
  22. @normala_ali : entah la... gary pun konpius... huhu~

    BalasPadam
  23. @alif ismail : entah la... yang gary ingat, gary bagi num fon, pastu dia hantar kod.. tu je yang gary ingat...

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)