BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

17 comments

alamak....korang nak join gak ke?... klik header abg ben tuh yer~

ada apa dengan blog aq?... korang nak cari info sensasi sesansi sarsi??... maap, x der kat blog aq... nak cari tutorial blog?.. maap, aq x buat tutorial blog... ada la sebijik dua, tu pun sebab kawan blogger mintak ajar... x bagus kedekut ilmu...
Monkey Icons Yoyo..nonononononono..

so, apehal blog aq pegi menyemak kat dunia web ni?? .. hehehe... blog ni adalah tempat aq luahkan pendapat aq, merangka hidup aq, membuang kebosanan aq, meluahkan apa yang terbuku & terkomputer dalam benak sanubariku ini... alahai~..apa ko merapu ni??..
Monkey Emoticonterasa ensem lak guna ayat2 sastera ni...

so, apa beza blog aq ni ngan blog yang lain???... hehehe...sekali pandang korang x kan taw... kena la datang hari2... nak taw lagi dalam, kena la follow... ayat2 kunun nak tarik follower...hahahaha... 
Monkey Icon..hehehehe...~

aq gila kalau bab2 nak decorate blog... so, kepada korang2 & koring2 kat luar sana yang ada tutorial blog dalam blog korang, pastikan korang tinggal jejak kat sini...coz aq nak geledah tutorial korang.. tapi aq decorate secara berhemah... x maw la yang sakit2 mata ni...
Monkey Icons Yoyodecorate sopan2 yer~..

so, berani ke nak kawan ngan aq?... aq ni makan orang.... RAAWWW!!!
Monkey Iconhehehehe...

notakepalalutut : blog camni ada orang nak datang ke?...
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

17 ulasan

  1. aku dah datang,hahahahaha!!

    malas pulak nak join segmen abang ben hari ni.

    aku dah update list, lagi 52 orang diperlukan XD

    BalasPadam
  2. Makan orang? Err, nak larilah, haha

    BalasPadam
  3. huiyooo makan orangg.. hahaha. eh camana projek tu ?

    BalasPadam
  4. @ sergeant keroro : hahaha...x per... lain kali join yer~..

    ok bro, aq tolong mana yang mampu yer~..

    BalasPadam
  5. @ Amalina : hohohoh... cepat lari!! hahaha..

    BalasPadam
  6. @ Freaky : aq x dapat start dulu bro.... sebab aq urus adik aq masuk asrama... ..nt kalau semua dah selesai, aq start yer~

    BalasPadam
  7. @ アヌム ちゃん : hahahaha...jangan takut..awak je yang gary x makan...hahaha..

    BalasPadam
  8. @ Noh Kodiang : hohoho...thanks...

    BalasPadam
  9. dtg terjah belog sini....

    jum dtg terjah belog sy yang simple aje..heee

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  10. Singgah sini ... salam kenal!! Happy blogging frenz!!

    Kalau belum daftar churp2 ... daftar kat entri ini utk tambah income...

    seorang kamoo di sini & seorang kamie di sana [rempit kehidupan]: Ini Cerita Untung Kalau Kau Memang Rajin!! Baru 2 Hari Tau ...

    BalasPadam
  11. Salam perkenalan dari Fadzmie!
    Jom singgah blog Fadzmie. :)

    # segmen jom kenal blog #

    BalasPadam
  12. Hye blogger :)salam perkenalan

    singgah di blog anda

    datang ye !

    http://belogchemad.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  13. hye!drop by here :)nice blog^^

    http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)