apa jadi kat fesbuk korang??

16 comments
op3!! kejap2...aq nak korang join pencarian bloglist sergeant keroro yer~.. terhad kepada 100 blog.. klik kat sini cepat!!!!

aq sedih tengok fb aq... hahaha....penuh ngan report aktiviti 'like-mengelike' yang berlaku kat dunia blog... dari atas 7-8 report pasal like, selang satu link.. (aq post link kadang2 kat fb..link entri blog la~)..pastuh 3-4 report pasal like, selang satu komen kawan aq..(tu pun aq x balas...hahaha)..
Monkey Icon hehehehe....

tiba2 sorang kawan tanya, "c gary ni hidup lagi ke dalam dunia maya ni?"...hahaha...sadisnyer soalan ko yer wahai kawanku...thumb up!! hihihi...
Monkey Icons Yoyo..

sori la fesbuk, aq telah mengabaikan anda.... aq buang ko jauh2 sebab aq dah ada blog cayang bucuk aq ni... bukan aq deactivate pun... cuma terbiar sket...hehehe...
Monkey Emoticons jangan marah yer fb cayang...

aq pun ada gak inisiatif nak pegi ushar fb blogger lain gak... (cari kat group fb yang spesel untuk blogger..). hasilnya??... hahaha... senasib je ngan fb aq...hahahaha...adus...

notakepalalutut : fb penting sebab nak vote abg ben...yeah!!!
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

16 ulasan

  1. fb sy juga semakin dilupakan.

    BalasPadam
  2. fb da makin bosan..kat aku banyak game request je tapi sume aku ignore..buat semak je..haha

    BalasPadam
  3. dlu tiap masa nk on9 fb tue...skrg dh boring dh...

    BalasPadam
  4. fb aku pon dah nyawa2 ikan...dah dimadukan...harharharharhar

    BalasPadam
  5. hahaha, bosan lah fb. jadi tmpt ping entri baru jek. tu pon byk sgt group aku join XD

    BalasPadam
  6. btul tu gary..fb membosankan..huhu..fb skrg ni dh jd tmpat nk ping entry jer..ngeh3

    BalasPadam
  7. Haha, Lina pun dah tak suka FB. Tuto for you :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/06/tutorial-change-your-scrollbar.html

    BalasPadam
  8. @ nanad : hahaha...sama la kita~

    BalasPadam
  9. @ Kei Seichi : game request??.. haha.. gary pun...ignore je... x main pun game kat fb...

    BalasPadam
  10. @ zarulfarhana : hahaha... sebab boring la buat blog pulak ye tak?.. hihihi..

    BalasPadam
  11. @ Noh Kodiang: hahaha.... jangan madu lama2...merajuk karang fb noh tuh...ngeee...

    BalasPadam
  12. @ sergeant keroro : hehehe.... aq pon slalu gak ping2 ni... memang tu ja la gunanya fb..

    BalasPadam
  13. @ tikin : hahaha...ping je...jangan x ping...

    BalasPadam
  14. @ Amalina : wah3!! tengs!!!

    BalasPadam
  15. dulu2 kemain semangat nak berfb, skng dah kureng, hukhuk

    BalasPadam
  16. @ siti kektus: hahaha....tu la pasal.. hehe..

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)