agak2 aq boleh dapat USM tak?..

18 comments
pengumuman!!!!
1. sergeant keroro tengah cari 100 bloglist!! klik kat sini yer~
2. freaky tengah buat segmen gak!! cepat join!! tutup 12 tengah malam ni!! klik kat sini yer~..

semua penganggur sementara @ pelajar lepasan matrikulasi macam aq ni mesti dah taw tarikh keramat hari ni... ya... dah tiba masa untuk semak keputusan permohonan masuk USM untuk program ijazah...ada saper2 kat sini nak cek gak ke?.. klik kat gambar pohon@usm tuh...
Monkey Icon Ciciamacam?? berani ke nak cek?..


aq takut pisang berbuah 2 kali... dulu lepas SPM pun aq x dapat U.. aq x boleh lupa lagi betapa sadisnyer kesedihan aq masa x dapat U tuh...sedih sangat2 sampai aq x nak buat rayuan...huuu...huuu..~
Monkey Iconjangan gary....jangan...hehehe...

adakah benda yang sama akan terjadi kat aq lagi?... entah la... semua dah ditentukan oleh rezeki Allah... aq ni cuma ikut je kat mana rezeki bawak aq... kalau rezeki aq kat USM, dapat la ye x?... 
Monkey Winks..angguk kepala korang camni tanda setuju..

USM ni pilihan kedua aq sebenarnya... pilihan pertama??


haaaa... ni la universiti buah hati jantung limpa aq...aq nak ambik mekatronik kat situ....seriuz weh aq nak masuk sini.. tapi... agak2 ngan pointer matrik PNGK 3.39 boleh dapat ke???... 
Monkey Winkstoksah nak mimpi la~

ahhh...apa2 la...yang penting aq dapat further study, dalam bidang yang aq minat..... jangan kena lelong sudah....
Monkey Emoticons..takutnyer kena lelong~

notakepalalutut : doakan aq dapat dua2 yer..........(?????)
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

18 ulasan

  1. Insya-Allah ada rezeki ada la...Doa banyak2 ye...

    BalasPadam
  2. 3.39 kuat la wei...!!jangan mengharap dua universiti nie je..try bukak minda terima mana2 u yang ada..semua pun bagus..tapi usm tetap paling bagus..kih kih kih...;p

    BalasPadam
  3. same la kita.. x dapat u.. tapi, jangan berserah.. kena kuat untuk hadapi semua kemungkinan..

    with ur pointer saya rasa awak akan dapat both la..all da best

    BalasPadam
  4. gramnya...
    lpa nk antr borang tue kt usm...
    isi on9 ja arie tue...sdihnya...

    sambil2 tue jom join segmen nie...
    http://sayazarulfarhana.blogspot.com/2011/06/segmen-nizam-ijam-nak-slideshowkan-blog.html

    BalasPadam
  5. insyaallah dpt nye kalau ade rezeki..doa bnyk2 ye gary..:)
    sy pn doa gary dpt further study kt universiti idaman gary :)

    BalasPadam
  6. semoga cita2 Gary tercapai.. :) tak kisah kat mane pun Gary belajar..yang penting usaha Gary untuk berjaya..

    All the best..

    BalasPadam
  7. ko nak masuk UTM ke?? hehe, boleh dapat kot, insyaAllah.

    pasni leh kita wat gathering UTM blogger XD

    BalasPadam
  8. insyaallah, kalau ada rezki, mesti gary dapat masuk..... try lagik sampai dapat, jangan putus asa.....

    BalasPadam
  9. ..pOhOn USM ??? poHon apakah itu??? adakah ianya sama spesis dengan pOhOn bambu,pOhOn nyiur atau pOhOn rendang???

    hahahahaha
    tengOk nih...
    http://tentangboolan.blogspot.com/2011/06/real-spongebob.html

    BalasPadam
  10. @ MARIA : ye kak... gary dah usaha+tawakal... tinggal tunggu je la ni~..

    BalasPadam
  11. @ naisya : ya ka kak sya?... kuat ka tuh?... huhuhu~.. tetap takut gak... sy ok jak kalau dapat usm...dapat jumpa kak sha..hehe...~tiup lembut2~..

    BalasPadam
  12. @ Nabila Huda : hahaha... boleh ke dapat dua2 u skali??... hehehe... thanks...

    BalasPadam
  13. @ zarulfarhana : maksud ZF, ujian munsyi tu ke??... bukan ke semua borang memang isi on9 kecuali ujian munsyi tuh??...

    BalasPadam
  14. @ tikin : thanks a lot tikin~... also wish u the best in your life...

    BalasPadam
  15. @ munirah : thanks munirah... gary dah semangat!!! hehehehehe...

    BalasPadam
  16. @ sergeant keroro : hehehe.... ko utm kan?.. huhuhu... nak masuk kat situ gak~.. tarik la aq.... cepat~...huhuhu...

    BalasPadam
  17. @ maszmadi : okeh...thanks a lot... really appreciate it~..

    BalasPadam
  18. @ mOon jOhari : hahahaha...ada22 je la moon ni.. hehe... ok, gary pegi survey jap yer~..

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)