aduh... penatnyer design blog dia...

37 comments
ha?? gary buat service design blog?... blog saper yang gary design tuh?... hebat gak ke gary design?... design blog sendiri pun x lepas... blablablabla...
Monkey Winks owh...ngumpat yer~

hahaha...aq ni memang gila kalau bab2 design blog... malangnya aq x taw da nak design apa lagi blog aq ni... aq x nak buat dia nampak semak sangat...huhu...
Monkey Winks...

tiba2 awek aq kol.. "boleh x design balik blog aq?.." dalam ayat & panggilan yang lebih manja, jika dinyatakan di sini akan membuatkan korang loya tekak...hahaha... dulu aq yang design header dia... pastuh skarang dia mintak design balik overall blog dia...  oleh sebab sayang, aq buat la~
Monkey Emoticons...

belum siap pun... baru 80% siap... huhu...klik gambar ni kalau nak pegi blog beliau...


sumpah aq jelez... apasal blog dia macam lagi kiut dari blog aq??... tapi kalau korang perasan, sistem dia lebih kurang je pun ngan blog aq... hehehe...tema dia hijau... sebab dia x nak sama ngan aq... hahaha... 
Monkey Winks blog aq buruk sangat ke?...


aq perlukan komen korang... komen kat ruang komen entri ni la... apa pendapat korang tentang blog tuh?... okeh x?..
Monkey Emoticons..

aq harap kali ni, rajin la beliau update blog beliau... sebab blog beliau sebelum ni terbengkalai... huhu... harap dia bertambah semangat ngan wajah blog yang baru..huhuhu~
Monkey Emoticon...!!

apa?..korang pun nak naikkan semangat dia?... follow+like la blog dia okeh??... ngeee....
Monkey Icon Cici ..amacam?.. okeh x cadangan aq?.. hehe~

notakepalalutut : agak2 boleh x aq bukak bisnes design blog macam bisnes header kei seichi?... ahaks!!
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

37 ulasan

  1. Wahhh, cun lahhh. Dah polo molo dah. Hhehehe. =P

    BalasPadam
  2. dah lame follow bro, hehe XD

    nak follow kene lah merpati sejoli, :P

    ko tolong touch up kan blog aku

    *wink wink*

    BalasPadam
  3. hahaha... bleh la jua ko design blog q kan bradz...
    u are my fren...(ayat mmujuk)...
    xkan xsyg bro lama kott...hahaha(ayat kin gelikk) hahah

    BalasPadam
  4. gile smart blog awek ko kaler hijau cetu... kalo pasni x semangat update entri tatau la nak kate ape. haha

    BalasPadam
  5. buatkan blog aku gak..haha

    BalasPadam
  6. @Mrs. Farhan : hehe.. tengkiu3... cepat je mrs Farhan follow dia yer~..hehe..

    BalasPadam
  7. @sergeant keroro : x nak la design blog ko.. blog ko dah semat, nanti kalah lak blog aq...(nada2 dengki).. hahahahaha...

    BalasPadam
  8. @Awang Afif : hahaha... temmaw la... tdk syg ko... hahahaha...

    BalasPadam
  9. @Freaky : hahaha... tu la pasal... harap2 dia tambah semangat.. tengs atas komen yang mengghairahkan... hahaha...

    BalasPadam
  10. @ABU : hahaha... blog ko dah semat la... nak buat apa lagi...

    BalasPadam
  11. simple sangat la.. kih3.. memandai jer

    BalasPadam
  12. simple tapi nice...hehe...
    nak buka bisnes ke?bagos2..hehe

    BalasPadam
  13. design blog aku pon cantik ape..haha

    BalasPadam
  14. wah..pndai design rupanya...
    cmne wat scroll tu wrna oren??

    BalasPadam
  15. Ehemm. ABANG GARY, design lah blog eyfa jugak. cehh! tetiba panggil abg eh? ehehhee

    BalasPadam
  16. cun jugak header tu..nak jugak.buatkan..haha

    BalasPadam
  17. gary, tu blog bersama encik kekasih. ni blog seorang diri.hehehhe.yg ni mmg slalu update. =)

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. fuyyyooooo~
    kemain lawaaa lagi hahh!
    kui2 xD
    habis lah hang pas nie bantai semua orang sohh hang buat blog diorang lalala

    BalasPadam
  19. @Shiety Myra Chubbyra ;P : hehe... memang la... belum ada entri... ada entri karang, semak la dia... hahaha...

    BalasPadam
  20. @Kei Seichi : hehe... thanks...
    nak buat gak...tapi x cukup berbakat.. huuu~

    BalasPadam
  21. @ibnubaba_04 : haha... memang pown... saper kata x cantek?... hehe~

    BalasPadam
  22. @OnE_nIeZuKa : gary jumpa kat sini;

    http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/06/tutorial-change-your-scrollbar.html

    BalasPadam
  23. @EYFAalias : hahahaha... ngampu ke tuh?.. hahaha...

    BalasPadam
  24. @Eera Shera : hehehe... besa2 je la... pakai paint ngan GIMP je pun...

    BalasPadam
  25. @Mrs. Farhan : owh... ye ke?.... patut la jarang update... huhuhu~

    BalasPadam
  26. @sudeh : hahahaha... x der sapa la yang nak... x semat pun... huhuhu~ thanks a lot yer!!

    BalasPadam
  27. ehem2... bestnya kalau ad org sudi design blog ak xD

    BalasPadam
  28. wah cntik la blog tue..
    meh la tlg blog saya lak..
    leh la ya..

    BalasPadam
  29. @Raji and Yeen : hahahaha... ye la... memang bez XP

    BalasPadam
  30. @zarulfarhana : boleh...tapi... seriuz ke ni?...

    BalasPadam
  31. serius la..law dia nk tlg wat kn..

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)