4o0th follower!!!!!!!

25 comments
KEJAP!!! sebelum aq kongsi berita bez ni, aq nak korang taw sergeant keroro tengah cari bloglist!! korang x nak join ke???...rugi wo... klik sini cepat!! 100 blog je tuh...

okeh, back to the topic... Follower ke-400 BLOG GARY!!™  dah tiba!!! saper tuh??...Monkey Winks




klik gambar untuk pegi ke blog beliau okeh??
hohohoho... sebagai tanda penghargaan aq kepada cik Tikin, aq dengan berbesar hatinya nak sampaikan award ni... mana kamera ni??... amek gambar sket!! hehehe... ni award cik Tikin yer~...
Monkey Emoticonsbiasa2 je award ni~


& sebagai penghargaan gak, aq letak blog tikin ni sebagai VIP blog aq... hehehe... ahli lembaga VIP yang lain setuju x?.. ala... jangan la gaduh2...hihihi... aq nak letak gak!!...
Monkey Iconboleh la yer para VIP semua~

thanks again, so much cik tikin!!.. jom redah blog cik tikin!! 400 dah, 500 pulak...hehehe....
Monkey Icons Ciciangan2 tinggi sangat...

notakepalalutut : aq dah vote abg ben sebagai blogger of the year hari ni... korang da??...  blom?? vote kat sini cepat!!
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

25 ulasan

  1. yg da lme follow..xde award ke? *segan2 je ty*

    BalasPadam
  2. hahaha,setuju!!

    aku VVIP terbesar kan?

    xde sape leh bantah :P

    BalasPadam
  3. 401 xde award??Adiah ke??mkn2 ke???banje minum ke, mekdi?? takde??

    BalasPadam
  4. @ kotak bulat : hehehe....x der kot KB... huhuhuhu~ blushing3...

    BalasPadam
  5. tahniah2..hehe..
    boleh je nak header tu..contact aku kat fb la senang cite...
    http://www.facebook.com/keiseichi

    BalasPadam
  6. @ sergeant keroro : haa!! ko dah stuju, x saper boleh bantah... hahaha... thumb up!!

    BalasPadam
  7. @ misz sheyla : hahaha... bajet lari la bulan ni darling...hahaha... XP

    BalasPadam
  8. @ Kei Seichi : okeh!!! aq dah add ko!!

    BalasPadam
  9. haha..tak sgka dpt award dr gary..tengs gary :)
    muahaha...terharu ni..T_T

    BalasPadam
  10. gary..anda d tag!!

    http://oneniezuka.blogspot.com/2011/06/contest-bergambar-bersama-secret-admire.html

    join2!!

    BalasPadam
  11. @ tikin : hehehe.... tahniah yer... hihihi..

    BalasPadam
  12. @ OnE_nIeZuKa : erk?? macam pelik je nama kontes tu?.. ok2, gary pegi survey yer~..

    BalasPadam
  13. haa hari ni nampak hepi je. haha

    BalasPadam
  14. congrats dah 400 followers. sama dgn eyfa :D

    BalasPadam
  15. @ Freaky : hehehe... yang semalam biar menjadi kenangan...

    BalasPadam
  16. @ zarulfarhana : hahaha... boleh je~.. XP

    BalasPadam
  17. @ EYFAalias : ye ke? sama ke??... hohoho... jom kita lumba!! hoho... =D

    BalasPadam
  18. tahniah pada admin & 400th ^^

    BalasPadam
  19. @ nanad : hehehe...tengkiu3!!

    BalasPadam
  20. @ amna : thanks so much!!...ngeeee~..

    BalasPadam
  21. Cece, dah 400 pulak tu. Cepat gile follower Gary naik, jealous ni , haha. Cik Tikin tu kawan blog Lina ;p

    BalasPadam
  22. @ Amalina : e;eh..mana ader cepat... lambat la tuh..huhu...
    ye ke?.. dah jadi kawan gary gak!! hehe...kecikyer dunia blog...

    BalasPadam
  23. Cepatlah, jealous tahap gaban ni ;(. Tak sampai 3 weeks kot dah 4oo, hoho. Ape rahsia? ahaha

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)