camana nak dapat 'like' untuk entri post?...

2 comments
maybe banyak orang dah taw...

& mungkin gak ramai orang dah perasan...

tapi aq bgtaw gak la kepada yang x taw & x sedar..

korang tgk kat entri dalam blog aq ne, stiap entri tu ada butang like kan?

camner nak dapat orang untuk klik butang like tu?

hehehe... senang...

korang post link entri korang tu ke fb!! maksud aq, jangan post kat satu page ja...

post ke banyak2 page/group/profile!!

post kat satu page, korang dapat 1 like...post kat 1 group korang, dapat lagi 1 like..

post kat profile korang sendiri pun dapat 1 like... hehehe... 

cari la page banyak2, pastu post link korang banyak2!!

p/s: perbuatan terkutuk ne boleh dianggap ss (syok sendiri)..hehe...tapi x rugi pun.. mungkin korang boleh dapat beberapa view daripada link yang korang tinggalkan tu kan? saper usaha lebih, dia dapat lebih la...


Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

2 ulasan

  1. ahahhahah...macam tue kew?tak tahu la pulak kan....ingatkan ada html kew...ehehe...
    apa2 pun nice post..pas nie aq buat la...:D

    done follow u, follow me back k..rajin2 la komen kat entri aq ek.:)thanks

    BalasPadam
  2. @ hana teen top : hehehe... dah follow u.. jgn lupa buat yer...

    BalasPadam

nak tanya soalan tapi takder akaun blogger dan lain-lain? boleh tanya soalan kat fanpage Blog Gary!!™ :)